SVB Sharton Stone'u da batırdı

SVB Sharton Stone'u da batırdı

Sharon Stone, Silikon Vadisi Bankası’nın çöküşünden kaynaklı parasının bir kısmının battığını söyledi. Katıldığı bir bağış etkinliğinde parasının yarısını batan Silicon Valley Bank’a yatırdığını açıklayan Sharon Stone gözyaşlarını tutamadı.

SVB Sharton Stone'u da batırdı
16px
24px
18.03.2023 08:57
ABONE OLgoogle

Amerikalı aktris ve eski manken olan Sharon Stone,  Perşembe günü Kadın Kanser Araştırma Fonu’nun (WCRF), Beverly Hills'te düzenlediği Unutulmaz Akşam'a katıldı. Cesaret Ödülü'nü alan Stone gecede organizasyon ve kanser araştırmalarına katkıları hakkında konuştu. Aynı zamanda mali durumundan da bahseden Stone, “Servetimin yarısını kaybettim.” Dedi.

“Ağabeyim yeni öldü ama bu benim bu organizasyonda yardımcı olmayacağım anlamına gelmez” diyen 65 yaşındaki Amerikalı oyuncu, “Bir politikacının bana neyi yapıp neyi yapamayacağımı söylemesini istemiyorum. Nasıl yaşayıp yaşayamayacağımı ve hayatımın değerinin ne olup olmadığını onlar söylememeli” şeklinde konuştu.

Herkesi bağış yapmaya davet ettiğini söyleyen Sharon Stone’un erkek kardeşi Patrick, 11 aylık bebeğini trajik bir şekilde kaybettikten sonra 57 yaşında ölmüştü.

Silikon Vadisi Bankası’nın çökmesinin ve ABD tarihindeki en büyük ikinci banka iflasının yaşanmasının finansal piyasalarda yaşattığı bozukluğun maddi kaybına etkisi olduğunu net olarak söylemese de çöküşü borsa oynaklığından kısa bir süre sonra geldi.

Gecede meme kanserinden kurtulanlara destek verip konuşma yapan Sharon Stone, daha önce kendisinin de meme kanserini yendiğini, “Göğsümden daha büyük bir tümörüm vardı.” Sözleriyle açıkladı. 

Four Seasons Beverly Wilshire'da düzenlenen etkinliğe Rebel Wilson ve nişanlısı, Ramona Agruma, Lisa Rinna ve Harry Hamlin, Julianne Hough, Lori Loughlin ve kızı Olivia Jade Giannulli, Kathy ve Rick Hilton, Nia Vardalos, Paul Wesley ve daha birçok ünlü katıldı. Adam Levine ve Behati Prinsloo ile performans sergileyen Maroon 5, kırmızı halıda da boy gösterdi.

 

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde