SİNPAŞ'tan Marmaris'e dev yatırım...

SİNPAŞ'tan Marmaris'e dev yatırım...

İstanbul ve Ankara'da gerçekleştirdiği konut projeleri ile dikkat çeken Sinpaş Grubu'ndan Marmaris’te dev yatırım...

SİNPAŞ'tan Marmaris'e dev yatırım...
16px
24px
28.09.2020 17:54
ABONE OLgoogle

Sinpaş, Marmaris’te denizden tek girişin olduğu muhteşem koya Kızılbük Wellness Resort adında dev bir yatırım yapıyor.

Muğla’nın Marmaris İlçesi İçmeler Mahallesi Kızılkum Mevkiinde ünlü işadamı Emin Hattat tarafından 30 yıl önce inşaatı başlatılan otel, Sinpaş Holding’e satılmıştı. 1988 yılında Hattat Ailesi tarafından Hema-Que Otel Yatırım A.Ş. adıyla, 150 dönümü ormandan tahsisli toplam 310 dönümlük denize sıfır araziye beş yıldızlı otel yapılması için inşaat başlandı. Ancak 550 oda, 1100 yatak kapasiteli otel, çeşitli nedenlerle bir türlü bitirilemedi. Ancak Emin Hattat, 2006 yılında iflas edince inşaat durdu.

Otelin inşaatı 2009 yılı Aralık ayında yaptığı lüks konutlarla tanınan Sinpaş Holding’e satıldı. Sinpaş Holding, 2010 yılı başında iki koyu içine alan otel inşaatının bulunduğu bu araziye zengin yabancılar için 1400 lüks konut yapmak için o dönem belde olan İçmeler Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne başvurdu. Ancak, belediye imar planında belirtilen hükümler çerçevesinde konut yapımına izin vermedi. Bunun üzerine Sinpaş, dev araziye devremülk usulü 4 mevsim yaşanacak termal tesis yapıyor.



SİNPAŞ'TAN 4 MEVSİM KIZILBÜK

Sinpaş Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik, daha önce yaptığı açıklamada Marmaris’te zengin yabancıları ülkemizde ev sahibi yapmak için harekete geçtiklerini söylemişti. Sinpaş'ın web sitesinde yeni projenin duyurusu yapılmaya başladı.

Sitede, "Sizi Marmaris’in muhteşem doğasında; ilkbaharda yeşeren doğayla birlikte tazelendiğiniz, yazın ailece denizin tadını çıkardığınız, sonbaharda yağmur sesiyle ruhunuzun dinlendiği, kışın termal havuzlarda şifa bulduğunuz, baştan ayağa yenileyici bir tatil deneyimine davet ediyoruz.

Kızılbük Wellness Resort, termal havuzları, spa ve masaj alanları; Wellnesspark’taki beslenme, egzersiz ve detoks hizmetleri; orman içinde çocuklar için macera ve su parkları, her ihtiyacınızı kolaylıkla karşılayabileceğiniz çarşısı ile; size yılın her günü ayrıcalıklarla dolu, yenileyici ve sağlıklı bir tatil konsepti sunuyor. Marmaris'in en özel bölgelerinden biri olan İçmeler'de; havalimanına ve bölgenin popüler destinasyonlarına yakın konumuyla yakın çevresinde de keşiflerle dolu bir tatil imkanı veren Kızılbük Wellness Resort; sizi devremülk sistemiyle evinizin samimiyetinde, yeni nesil bir tatil anlayışı ile buluşturuyor" deniliyor.

546 ODALI DEVREMİLK

Devremülk şeklinde olacak Wellness Resort'ta teras, bahçe, dubleks gibi farklı tip ve büyüklüklerde deniz veya avlu manzaralı toplam 546 daire olacak. Tekne konseptinden yola çıkarak tasarlanmış dairelerin her birinin balkonunda termal kür alabilme imkanına sahip olacak.

Resortta, termal havuzlar, klasik türk hamamı, buhar odaları, sauna, tuz odaları, sıcak taş yatakları, macera duşları, çamur terapileri, buz çeşmeleri yer alacak.

Sinpaş, Kızılbük Wellness Resort için şuanda internet üzerinden satışa başladı. 

Emlak sektöründen edindiğimiz bilgilere göre Sinpaş, toplam 546 dairelik Kızılbük projesinden 5 Milyar Liralık bir hasılat bekliyormuş...

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde