Rober Baler, eşini kendinden yaşlı bir kadınla aldatmış!

Rober Baler, eşini kendinden yaşlı bir kadınla aldatmış!

Rober Bey'in sevgilisinin, kendisinden 2 yaş büyük olduğunu öğrendim.

Rober Baler, eşini kendinden yaşlı bir kadınla aldatmış!
16px
24px
11.11.2020 04:31
ABONE OLgoogle

Bülent Cankurt'un haberine göre; sosyetenin ünlü isimleri Etel-Rober Baler çiftinin 23 yıllık evliliğini bitiren gizemli sevgiliyi ilk kez bu köşede görmüştünüz. Aşıkların birlikte oturdukları rezidansa girerken çekilmiş fotoğraflarını yayınlamıştım.   İşte Etel-Rober Baler çiftinin 23 yıllık evliliği bitiren muhasebeci

Fotoğraf biraz flu olsa da, Rober Bey'in şirketinde muhasebeci olan sevgilisinin, hemcinslerinin her zaman örnek aldığı Etel Hanım'dan ne fazlası olduğunu merak edenlerin merakını bir nebze de olsa gidermiştim!

Bu kez arkadaşım Ersin Al, aşıkları Bebek'te el ele gezerken görüntüledi. Doğrusu net fotoğrafları görünce çok şaşırdım! Çünkü muhasebeci sevgili Rober Bey'den yaşlı görünüyordu!

Araştırınca, Rober Bey'in sevgilisinin, kendisinden 2 yaş büyük olduğunu öğrendim.

Sosyetede erkeklerin, genelde eşlerini genç kadınlarla aldattıklarına şahit olduğum için, Rober Bey'in kendinden 8 yaş küçük olan Etel Hanım'ı, kendinden bile yaşlı olan bir kadınla aldatması ilginç geldi bana!!!

Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde