Rihanna lüks evinin haftalık kirası 500 bin dolar

Rihanna lüks evinin haftalık kirası 500 bin dolar

Rihanna'nın Super Bowl performansına hazırlanırken kiraladığı lüks evine bir haftalık 500 bin dolar ödedi.

Rihanna lüks evinin haftalık kirası 500 bin dolar
16px
24px
31.03.2023 11:14
ABONE OLgoogle

Wall Street Journal'a göre, Rihanna'nın performans sergilediği Super Bowl boyunca, etkinliğin düzenlendiği Phoenix stadyumun bulunduğu Glendale semtindeki otel odalarının gecelik ortalama fiyatı 600 dolarken, Rihanna bir haftalığına kiraladığı eve 500 bin dolar ödedi.

Rihanna'ya evini kiralayan 48 yaşındaki siber güvenlik uzmanı Spyro Malaspinas, Wall Street Journal'a, insanlar konaklama için büyük paralar öderken bile evini Super Bowl için kiralamayı planlamadığını söyledi. Ancak, evini sadece bir haftalığına kiralamak için ödenecek 500 bin dolar önu ikna etti.

Malaspinas, Journal'a "Gururum o kadar büyük değil. Haftalık 500 bin dolara taşınmayı umursamadım. Yapılan tek bir ödeme iki yıllık ipotek borcunu ödemek için yeterli oldu." dedi.

Evini kiralamayı kabul ettikten sonra, kiracısının 11 Şubat 2023'te Super Bowl devre arası şovunu gerçekleştiren milyarder müzisyen Rihanna olduğunu öğrendi. 

13 yaşındaki kızının çok heyecanlandığını ifade eden Malaspinas, o günden beri evini satın almak isteyenlerin arttığını söyledi.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde