Renkli ayakkabı markası hayata dönüyor...

Renkli ayakkabı markası hayata dönüyor...

Türkiye’nin en eski ve en köklü ayakkabı firmalarından biri yeniden yapılanma çalışmalarına başlıyor.

Renkli ayakkabı markası hayata dönüyor...
16px
24px
24.02.2020 09:19
ABONE OLgoogle

1970 senesinde espadril (hafif ayakkabı) üretimi ile başlayan ünlü ayakkabı markası Beta, 1980 yılında kurumsallaşarak, Türkiye’deki ayakkabı sektörüne yön veren şirketlerden biri oldu. 

Firma, aynı sene Nişantaşı’nda ilk mağazasını açtı. 50 mağazaya kadar çıkan Beta Ayakkabı, geçtiğimiz yıl konkordato ilan etmişti. Bugün ise, yeni yapılanmasında, yeni mali kaynaklar ile eskisinden daha güçlü olarak organizasyonu tamamlamak üzere.

Yunan alfabesinden aldığı ismi ve renkli ayakkabılarıyla, hala internet üzerinden satış yapmaya devam ediyor. Firma, atlattığı kriz sonrası tekrar perakende sektörüne dönmeye hazırlanıyor. 

Eski dinamiklerini güçlü mali kaynaklar ile destekleyerek daha fazla mağaza ve daha fazla istihdam kararı alındı.

Konuştuğumuz şirket yetkisi, “Krizi atlattık. Borçlarımızı yapılandırdık ve şimdi kaynaklarımıza eklemeler yaparak, yeniden organize oluyoruz. Çok yakında aynı anda birkaç mağazanın açılışını yapıp, tekrar sektörde olduğumuzu kanıtlayacağız. 2021 bizim tekrar hayata başlama yılımız olacak” dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde