Rekabet Kurumu sözlü savunma alacak!

Rekabet Kurumu sözlü savunma alacak!

Rekabet Kurulu'nda, hızlı tüketim malları sektöründe faaliyet gösteren üretici, tedarikçi ve perakendeci niteliğindeki bazı teşebbüsler hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı 6-7 Aralık'ta gerçekleştirilecek.

Rekabet Kurumu sözlü savunma alacak!
16px
24px
05.12.2022 16:15
ABONE OLgoogle

Rekabet Kurumu’nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, söz konusu teşebbüsler hakkında Rekabetin Korunması Hakkında Kanun’un 4. maddesinin ihlal edilip edilmediğinin tespiti amacıyla yürütülen soruşturmada sözlü savunma aşamasına gelindi.

Bu kapsamda hızlı tüketim malları sektöründe faaliyet gösteren üretici, tedarikçi ve perakendeci niteliğindeki bazı teşebbüsler hakkında yürütülen soruşturmanın sözlü savunma toplantısı, 6-7 Aralık’ta Rekabet Kurulunda yapılacak.

Toplantı çevrim içi takip edilebilecek.

HIZLI TÜKETİ MALLARI SEKTÖRÜ NEDİR?

Paketlenmiş tüketici malları (CPG) olarak da adlandırılan hızlı tüketim malları (FMCG), yüksek talep gören, hızlı satılan ve uygun fiyatlı ürünleri ifade eder.

Bu tür öğeler, bir mağazanın veya süpermarketin raflarından hızlıca çıktıkları için “hızlı hareket eden” olarak kabul edilir.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde