Reha Muhtar'la iş kadını Özben Önal neden birbirine girdi?

Reha Muhtar'la iş kadını Özben Önal neden birbirine girdi?

Ünlü televizyoncu Reha Muhtar ile iş dünyasının tanınmış ismi Özben Önal, salı akşamı sosyal medyada karşı karşıya geldi.

Reha Muhtar'la iş kadını Özben Önal neden birbirine girdi?
16px
24px
21.04.2022 13:22
ABONE OLgoogle

Aslında olay yeni yaşansa da, Muhtar açısından mesele pandeminin en şiddetli zamanlarına, yani geçen yılın mart ayına dayanıyor.

Sabah'tan Ömer Karahan'ın yazısına göre Reha Muhtar geçen yıl "Ben TED Ankara Kolejliyim, çocuklarım TED İstanbul Kolejli… TED kolejlerinin ve Selçuk Pehlivanoğlu'nun (genel başkan) neden okullar açılsın diye kampanya yaptığını anlamıyorum. Bizim koronavirüsten ölmemizi ve çocuklarımızın öksüz kalmasını mı istiyorlar?" diyerek sosyal medyada tepkisini ortaya koydu. Muhtar, bu sözlerinin ardından zaman zaman okul ve yönetim hakkında yazılar yazdı. Hatta rahmetli annesine bile sosyal medyadan 'Üç çocuğum İstanbul TED Kolejinde okuyor. TED kolejinden ayrılmak üzereyim. Hakkını helal et annem" diyerek helallik istedi.

Neyse lafı uzatmayayım, Reha Muhtar, Salı akşamı bu kez yine TED yönetimini hedef alan bir paylaşım daha yaptı: "Çocuklarımın okulu İstanbul TED Koleji yönetimi, TED kolejlerine layık değil!"

İşte Muhtar'ın attığı bu tweet karşılıksız kalmadı. Devreye ilginç bir şekilde eski TED'li Özben Önal girdi. Önal, "Reha Bey sizin TED İstanbul Koleji okulunda avazınız çıktığı kadar bağırıp hatta okul müdiresine el kaldırdığınızı unuttunuz galiba…

Şimdi kalkıp okula laf söylemeyin, önce siz bir veli olarak düzgün davranmayı öğrenin. Ben de oradaydım" diyerek Reha Muhtar'a sert çıktı. Böyle bir çıkış beklemeyen Muhtar, Özben Önal'ı sosyal medyada engelledi.

Önal da bu gelişme üzerine şaşkınlığını "Ne demişler doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Beni de engellemiş" diyerek gösterdi. Yaşananların ardından Reha Muhtar'ı arayıp yaşanan gerginliği ve Özben Önal'la ilgili gelişmeyi konuşmak istedim. Ancak Muhtar, konuyla ilgili konuşmak, görüş vermek istemediğini belirtti. Ben de Muhtar'ın 'susma hakkına' saygı gösterip kendisine teşekkür ettim.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde