Putin, işi biliyor; dondurma ikram edip milyar dolarlık silah satıyor

Putin, işi biliyor; dondurma ikram edip milyar dolarlık silah satıyor

Rusya lideri Putin, MAKS-2021 Uluslararası Havacılık ve Uzay Fuarı’nda bulunan delegasyon üyelerine dondurma ikram etti.

Putin, işi biliyor; dondurma ikram edip milyar dolarlık silah satıyor
16px
24px
20.07.2021 15:09
ABONE OLgoogle

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, MAKS-2021 Uluslararası Havacılık ve Uzay Fuarı’nda bulunan delegasyon üyelerine dondurma ikram etti. Rus lider, havadaki uçakları izlerken yerli marka dondurmanın tadına baktı.

İkram olarak sunulan dondurmalar pembe bir kasada getirildi. Önce Putin, ardından Rusya Sanayi ve Ticaret Bakanı Denis Manturov, devlet savunma sanayi şirketi Rostech Başkanı Sergey Çemezov ve heyetin diğer üyeleri dondurmalarını aldı.

Sputnik'in haberine göre Putin için havacılık fuarında dondurma almak bir tür gelenek haline geldi.

Rus lider, 2 yıl önce düzenlenen fuarda bir araya geldiği Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve tüm Türk heyetine dondurma ikram etmişti.

Bu arada Rusya Başbakan Yardımcısı Yuriy Borisov, Manturov’a bakarak, “Denis, parasını ödedin mi?” diye şakalaştı. Manturov ise gülümseyerek ‘evet’ anlamında başını salladı. Böylelikle bu kez ödemeyi Putin’in değil, Manturov’un yaptığı anlaşıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde