Prensipli patron! Caroline Koç kendi kafesinde hesap ödedi!

Prensipli patron! Caroline Koç kendi kafesinde hesap ödedi!

Patron, sahibi olduğu yerde kızıyla bir kahve içip de hesap öder mi?

Prensipli patron! Caroline Koç kendi kafesinde hesap ödedi!
16px
24px
07.02.2022 07:55
ABONE OLgoogle

Koç Holding Yönetim Kurulu Üyesi Caroline Koç, 2008 yılında arkadaşı Banu Yentür ile birlikte ev tekstili markası kurmuştu.

Koç ile Yentür, üç yıl sonra da bir Türk kahvesi markasını hayata geçirmişti.

Günaydın Bülent Cankurt şunları yazdı;

"Eşi Mustafa Koç'u kaybettikten sonra kendini tamamen işine veren Caroline Koç'u geçenlerde Bebek'teki kahve markasının mağazasında gördüm. Yanında da kızı Esra vardı. Mağazanın kafesinde, kahve içiyorlardı. Kahvelerini bitirip kalkmaya hazırlanırken Caroline Hanım, garsondan hesap istedi.

Önce yanlış duydum sandım, çünkü insan sahibi olduğu yerde kızıyla bir kahve içip de hesap mı öder! Ama yanlış duymamışım, garson hesabı getirdi ve Caroline Hanım da kredi kartını çıkarıp hesabı ödedi.

Demek ki, Caroline Hanım, yönetim kurulunda olduğu Koç Holding'i örnek alarak arkadaşıyla kurduğu şirketini de kurumsallaştırmış.

Ne kadar kurumsallaştırsa da insan kendi şirketinde bedavaya bir kahve içemez mi? Ya da mağaza müdürü, patronuna bir kahve ısmarlayamaz mı? Gel de şaşırma!!!

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde