Prens William ve Kate Middleton’ın ekonomi sınıfında uçması pahalıya patladı

Prens William ve Kate Middleton’ın ekonomi sınıfında uçması pahalıya patladı

Prens William ile Kate Middleton’ın, özel jet kullanan Prens Harry ve Meghan Markle’a ders verir gibi ucuz uçakla uçmasının ardında yeni bir skandal patlak verdi. Prens William ve ailesi için iki uçağın boş olarak uçurulduğu ortaya çıktı.

Prens William ve Kate Middleton’ın ekonomi sınıfında uçması pahalıya patladı
16px
24px
25.08.2019 17:51
ABONE OLgoogle

Her fırsatta çevreci olduklarını vurgulayan Prens Harry ve Meghan Markle çiftinin 11 günde 4 kez özel jet kullanması İngilizlerin tepkisine yol açmıştı.

Hem halkın vergilerini pahalı tercihleri için kullandıkları hem de doğaya zarar verdikleri için eleştirilen kraliyet çiftinin ardından Prens William ve Kate Middleton takdir toplayan bir harekette bulunmuş, ailece tarifeli uçağın ekonomi sınıfında uçmuştu. Ancak William ve Kate’in uçuşunun da çevreye zarar verdiği ortaya çıktı.

William, Loganair firmasından bilet aldı. Loganair’in üst kuruluşu Flybe, William ve ailesinin uçağa bineceğini öğrenince reklam için harekete geçti. Prens’in uçağı İskoçya’dan İngiltere’ye yolcu getirmiş, dönüşe hazırlanıyordu.

Flybe, Prens’in binmesi için İngiltere’ye kendi logosunu taşıyan boş uçak gönderdi. Prens ve ailesi, diğer yolcularla birlikte Flybe uçağına binerken Loganair uçağı da boş döndü. Prens William ve Kate Middleton’ın uçakların boş uçurulduğundan haberi yoktu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde