Polen Atay: İş insanı Can Atay beni ölüme terk etti

Polen Atay: İş insanı Can Atay beni ölüme terk etti

Yüksek mimar Polen Atay, geçen yıl evlendiği Gezi Hotel Bosphorus’un sahibinin oğlu işinsanı Can Atay’ın kendisine şiddet uyguladığını ve son gerçekleşen olayda ölüme terk edildiğini belirterek şikâyetçi oldu.

Polen Atay: İş insanı Can Atay beni ölüme terk etti
16px
24px
25.07.2020 04:15
ABONE OLgoogle

Gezi Hotel Bosphorus’un sahibi ve Atay Turizm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Atay’ın oğlu işinsanı Can Atay (36) ile yüksek mimar Polen Atay (29) 22 Haziran 2019’da evlendi.

Polen Atay, 14 Temmuz 2020’de eşi Can Atay’ın kendisine şiddet uyguladığı iddiasıyla şikâyetçi oldu. Polen Atay, şöyle konuştu: “Can Atay bana karşı ilk şiddetini düğünümüzden 4 gün önce uyguladı. Düğünde çekilen birçok fotoğrafımızda kollarımın mor olması nedeniyle Photoshop uygulandı.

‘DOKTORLARA YALAN SÖYLEDİ’

Hem Can ile hem de ailesiyle yaşananlar artık katlanılmaz bir hal aldığı için ayrılmak istediğimi söyledim. Can bu sözüm üzerine boğazımdan sıkarak beni itmesi sonucu düştüm ve bayıldım. Gözlerimi hastanede açtım. Can benim intihar etmeye çalıştığımı söylemiş. Öğrendim ki benim öldüğümü zannetmiş ve suçtan kurtulmak için böyle bir senaryo kurgulamış. Beni öldürmek için bir süre ambulansı aramamış. Beni ölüme terk etmiştir.”

Can Atay da önce koruna talebinde bulundu. Talebi değerlendiren mahkeme, Polen Atay’ın 2 ay süreyle Can Atay’a yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına karar verdi.

Polen Atay’ın eşini iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine, evine ve işyerine yaklaşmamasına hükmetti. Can Atay, 21 Temmuz’da ‘evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle çekişmeli boşanma’ davası açtı.

Özge Eğrikar/Hürriyet

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde