Pleiades Enerji Sistemi nedir? Tülay Şahin, Pleiades’i anlattı

Pleiades Enerji Sistemi nedir? Tülay Şahin, Pleiades’i anlattı

Pleiades Enerji Sistemi, insan hayatının zihinsel, ruhsal, duygusal, bedensel seviyelerinde ve bilinç boyutunda köklü değişimler başlatmaktadır.

Pleiades Enerji Sistemi nedir? Tülay Şahin, Pleiades’i anlattı
16px
24px
25.12.2019 11:45
ABONE OLgoogle

Pleiades Enerji Sistemi 2012 yılında keşfedilen, dünyaya daha geniş açıda şifa frekansları sağlayan ve bu yeni frekanslar aracılığı ile her seviye ve katmanda insan varlığına genel bir dengeleme ve iyileşme sağlayan, el dokunmaksızın işleyen bir sistem.

Şimdiye kadar bilinen tüm şifa tekniklerinden farkı herhangi bir teknik, ritüel ve bilgiye dayanmaksızın teşhis ve tedavi yöntemine ihtiyaç duymadan evrensel zeka ile işleyen bir sistem olması. Son zamanlarda herkesin merak ettiği Pleiades Enerji Sistemini 3A Master Eğitmeni Tülay Şahin’e sorduk.

Pleiades Enerji Sistemi Nedir?

Pleiades Sistemi 2012 yılında Şeref Tolga Kuralay tarafından keşfedilen, dünyaya daha geniş açıda kozmik frekanslar sağlayan ve bu yeni frekanslar aracılığı ile her seviye ve katmanda insan varlığına genel bir dengeleme ve dönüşüm sağlayan, el dokunmaksızın işleyen bir sistemdir

Pleiades Enerji Sistemi, insan hayatının zihinsel, ruhsal, duygusal, bedensel seviyelerinde ve bilinç boyutunda köklü değişimler başlatmaktadır.

Pleiades enerji sistemi kendini keşif yolculuğudur.  Bu zamana kadar hayata dair hep ezberlerle büyütüldük,   o kadar çok sesin arasında kendi sesimizin ahengini duymamıza hep engel konuldu, bir kalıbayada bir statüye oturtulmaya çalışıldık, hislerimizi körelttik ve ne ara bukadar duyarsızlaştık dediğimiz bir zamanı yaşıyoruz.  Kendinizi keşfettikçe özgürleşir, gelişir ve değişirsiniz.  Çünkü yaşamın tüm filizleri bizim içimizdeki duygu tohumlarından can bulur, izin verdiğiniz ölçüde boy verir,  sınırlarınız kadar da hayat bulur.

Tülay Şahin Kimdir? Pleiades ile yollarınız nasıl kesişti?

Mersin üniversitesi mezunuyum,  uzunca yıllar özel sektörde ve kendi işimizde yönetici, müdür, işveren,  çalışan  gibi farklı etiketlerle  çokça özverili bol koşturmacalı ancak  her anı ayrı güzel bir iş  hayatım oldu.   sonra  ailemin çocuğu, kocamın eşi, çocuklarımın annesi ve daha pek çok etiketle donatıldı hayatım.   ve kendimi  'HADİ'  kelimesinin  coşkusuyla nasılda kör, sağır  ,dilsiz olunur  sorusuyla karşılaşmış olarak bulduğumda  bu sorunun bir anahtar olduğunun  ve pek çok kişininde aynı kelimenin  girdabında boğuluyor olduğunu görmek çok  da zor değildi. 

Bilgi çağında yaşıyoruz  herkes çok şey  biliyor  ancak  bunları hayatının akışına katan kaç kişiyiz?  kendi farkındalıklarımızın gelişmesine ne kadar izin veriyoruz?  etiketlerden, egodan ,yaşadığı hızlı yaşamın  trafiğinden kendine yaratacak özel bir zaman yaratmak dediğimizde aklımıza gelen ilk üç şey (kahve ,kuaför,kıyafet).   yüklerinizden arınmak, kendinizde  bastırdığınız pek çok  deneyimin vücudunuzda oluşturduğu hasarları fark etmek, kendimize sarılmak , kendimizle hayatımızla umutlanmak mutlu olmak  .  sizce ne demek istiyoruz.  kendinde olmayan huzuru yaşamında bulmak sizce ne kadar mümkün?  bir arabada 200 km le hızla giderken etrafınızı ne kadar net görebilirsiniz  hiç düşündünüzmü?işte  her şey önce seninle başlar derken bunu kastediyorum.  her şey benimle başladı.   aldığım bir sürü lisans programlı eğitimler bana pek çok etiket ve bi dolu bilgi katmışken enerji çalışmaları bu bilgileri hücrelerime sentezlememde , kendi yolculuğumu keşfetmeme, farkındalığımın daha da gelişmesini sağlamıştı.

Pleiades Enerji Sisteminin Etkileri Nelerdir?

Pleiades Enerji Sistemi bilimsel olarak henüz etkileri somut olarak test edilmese de, birçok insanın bu sistemi deneyerek ilerleme kaydettiği görülmüştür.

Bu ilerlemeler bedensel rahatsızlıklardan, zihinsel sorunlara, zihinsel sorunlardan duygusal travma problemlerine ve duygusal travma problemlerinden, ruhsal sorunlara kadar her alanda gözlemlenmiş, deneyimlenmiş ve deneyimlenmektedir.

Tüm bu bahsettiklerimizin ötesinde Pleiades Şifa Sistemi insan bilinci üzerinde ciddi dönüşümler başlatarak insanlara farkındalık ve anlayış konularında da bambaşka pencereler açmıştır ve açmaktadır.

Bugüne kadar yapılan uygulama ve aktivasyon çalışmalarında deneyime dayalı olarak gözlemlenen en önemli somut tespitler beden otonom sinir sistemi üzerinde başlayan bir dengelemenin seans esnasında istemsiz kas hareketleri olarak kendini göstermesidir.

Pleiades Enerji Sistemi ile Denge arasındaki bağ nedir?

Dünya tüm evren bir dengeyle boşlukta durur.  İnsanda böyledir , denge üzerinde durur ve  buradaki denge aslında tüm hayatın akışında mevcut olarak bulunmakta dır.  Bazen  yaşadığınız bir an, duygu  , bir olay , yaşadığınız tramvatik anlar , belkide deneyimsel transferler ,  ezberler, kimyasallar , ve daha pek çok şey bu dengenin bozulmasına sebep olabilmektedir .

Zihninde ki dengesiz karmaşa , pleiades enerji sistemindeki saf enerji köprüleriyle yenilenir.

Pleiades enerji sistemi  ile düşünceleri ve hayatı kontrol etmeyiz; düşüncelerin farkına varır,  hayatın ötesine geçeriz ve böylece dengemizi ozan etkenlerden kurtulmuş oluruz.

Blokaj Nedir? Pleiades Enerji Sistemi ile blokajlarımızdan nasıl kurtuluruz?

Gün içerinde ve hayatımız boyunca pek çok olay , durum ve  duyguyla karşı karşıya kalıyoruz,  hatta bazen başkalarının yaşamlarına duygusal empati hatta bazen düşüncelerine bilişsel empati bağı kurarak yargılıyor ve kendi hayatımıza bir çekim gerçekleştiriyoruz.   İşte bu esnada hissettiğimiz bu duygu biz unutsak dahi vücut tarafından vücut hafızasına kayıt edilerek herhangi bir organ üzerinde yerleşim göstererek o alanda ; enerjinin yani oksijenin giriş çıkışına engel oluşturmaya başlıyor  ve burada ortaya çıkan bu durumu  blokaj  olarak adlandırıyoruz.    Bu blokajlı alan sizin görmediğiniz ve görmediğiniz içinde hiç önemsemediğiniz bir alanı temsil ediyor esasında ve zaman ilerledikçe nefes alamayan bu blokajlı alan beynin şu komutuyla harekete geçiyor .   beynimiz bu dünyaya entegre olarak madde algısıyla hareket eder ve duygunun alanda yerleşmesi gibi bir müddet  sonraki komutu somutlaş olacaktır ve artık size sunulan ve görünür bir hal alan nur topu gibi bir hastalığınız hayatınıza  çıka gelir.   Bu süreçte de biz yine aynı yanılsamayla ve aynı çok akıllı biliçlesadece gördüğümüz alana odaklanarak bu sorunu ilaçlarla çözme yoluna gideriz.   Karşılaşacağımız tablo ise şundan daha öteye gitmez .  ilaçlarla ağrısı hafifletilmiş ,  ötelenmiş, idare edilebilir ancak sürecin yıllar içerisinde azamiyetle geliştiğini görürüz neden mi? Vücuttan atılamayan tek toksit kimyasallardır ve   Aldığınız kimyasal içerikli ilaçlar  vücudunuzda yaptığı birikimlerle enerji alanında yeni blokaj ve artan bulokajlara sebebiyet verirken hastalıklarınızın şiddet ve çeşidinde de doğru orantılı bir artış gözlemlenecektir.

Pleiades Enerji Sistemi,  blokajlı alanları hızla çözümleme sürecine sokan ,  ezberleri bozarak farkındalığı ortaya  çıkartan bir evrilmedir.    Bazen en kötü diye adlandırdığınız o durum ilerideki en iyiniz, iyi kiniz olacağını kim bilir ?   O yüzden  bakmak ile görmek arasındaki farkı algılamanız için önce kendi iç dengenizi , ve huzuru bulmanızda size önderlik edecek bir sistemdir.

Pleiades Enerji Siteminden kimler faydalanabilir?

Kendine ve yaşamının özünü  keşfetmek isteyenler.

Varlığını  ödüllendirmek isteyen.

Yaşam kalitesini arttırmak isteyenler.

Yaşadığı hayatın içindeki düğümleri çözmek isteyenler.

Panik atak , endişe , kaygı, stres ,öfke ve korkularından vedalaşmak isteyenler.

ebeveynler , çocuklar, yaşlılar ve kendine yatırım yapmak isteyen değer veren herkes

Hayatının bir yumak gibi iplik iplik çözülmesini isteyenler.

O çıkmaz dar sokaktan çıkmaya niyet edenler.

Kendini ve yaşam amacını arayanlar.

Akışta ve anda yaşamı deneyimlemek isteyenler.

Sağlık, huzur, mutluluk ve bereket arayanlar

Bireysel Pleiades Seansları Nasıl Uygulanır?

Pleiades bireysel seanslarımız  danışanlarımızın yaşam kalitelerini ve iç huzur süreçlerini arttırmaya yönelik olarak planlanmış Seanslar olup 3 gün üst üste veya 1 er gün aralıklarla yapılabilir.  Bireysel seanlarımız da da her zaman bütüncül sistemle işleyen (ruh, beden ve zihin)  odaklı bir süreçte geri dönüşümler gözlemlenir.  Yaşamın bize sunduğu sayısız imkanların hepsi süreçte gizlidir bu nedenle sonuca kitlendiğimizde pek çok  güzelliği fark etmeden ve de üstelik hayatımıza katamadan geçip gittiğimiz çokça olmuştur. 

Bireysel seans sonrası başlayan süreç her seviyede bir yenilenme sürecidir.  Ve yine her bireye özel olarak gelişim göstermektedir.

Pleiades seans sonrasında sistemin çalışmaya başlamasıyla birlikte ortaya çıkan farkındalık ve destek gereksinimi hissedilen konularda rehberlik  hizmetiyle destek imkanı sunulmaktadır.

Kurumsal firmalara verdiğiniz grup seanlarını nasıl uygulamaktasınız?

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz, müthiş bir sinerji alanı oluşturduğumuz, enerji seansı , veeft teknikleriyle birlikte harmanlanarak  günün o yoğun temposundan uzaklaşarak kendimize her hafta daha da parlayan bir alan açarak genişlettiğimiz  çok özel bir grup çalışmasıdır. 

maksimum 15 er kişilik gruplarla ,1 saat 15 dk  süren  bu çalışmamızla ;  yediden yetmişe herkese  hitap eden  her hafta tazelenmenin yaşamınıza yansıyan dinamik , mutlu, köklü, heyecanlı enerjisi  her birimize bulaşan ve yine hücrelerimize kadar işleyen bir geri dönüşüm başlatmasıyla ayrıcalıklı dır. 

Pleiades Uyumlanma nedir? Kişiye ne gibi faydalar sağlar?

PLEİADES uyumlanma süreci, 3 gün süreyle belirlenen tarih ve saat aralığında  uzaktan veya yakından  uygulanan bir programdır.  Bu seansın  öncesinde ve sonrasında kişiyi sistem ve aktivasyonla ilgili bilgilendirme süreciyle devam eder.    Pleiades enerji uyumlanma programını alan kişiler bu programı ömür boyu aktivasyonunu gerçekleştirerek hayatlarının her anında titreşimsel  konfora ve gün geçtikçe derinlere atılmış tüm alanların çözülmesini eziyetsiz ve  didiklenmeden sahip olmanın verdiği rahatlığı , iç huzuru deneyimlemenin  farkındalığını yaşama fırsatı bulurlar.

Her danışan  seans sürecinde kendine has özel deneyimler yaşayabilmekte ve bunlarla ilgili bilgilendirilmektedir.

Aktivasyon seansı sonrasında  danışanlar pleiades  bireysel seans uygulayıcı seviyesine gelirler.  Uzaktan veya yakından bireysel seans uygulayabilir hale gelmiş olmanın yanı sıra kendilerine bireysel çalışmalar düzenleyerek kendi dönüşüm yolculuklarını kolaylaştırabilir ve kendilerini yeniden ve yenilenerek tanıma fırsatı bulurlar.

Aktivasyon seansları sadece dönüşüm yolunun bir başlangıcı olduğundan sonrasında yapılacak olan rehberlik önemli bir yer teşkil etmekte ve danışanlar ile istedikleri taktirde irtibatta  kalarak  destek sürecini devam etmekteyim.

Hayattaki mottonuz nedir?

Hayatta değişmeyen tek şey DEĞİŞİMDİR.  Hayatınızında değiştirmek istedikleriniz var ise bu da önce senden başlıyor.   Görmediklerine kör , varlığınla yalnız,  endişelerine tutsak, strese yenik,  yorgunluğa mecbur değilsin.   

Enerji frekansını değiştir , hayatı yakala …

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde