Plajda ‘şezlong’ kavgası: Polis memuru öldü, 2 yaralı

Plajda ‘şezlong’ kavgası: Polis memuru öldü, 2 yaralı

Balıkesir’in Edremit ilçesine tatil için gelen polis memuru ile bir kişi plajda şezlong yüzünden tartıştı. Silahlı kavgaya dönen olayda polis memuru hayatını kaybedetti, 2 kişi de yaralandı.

Plajda ‘şezlong’ kavgası: Polis memuru öldü, 2 yaralı
16px
24px
23.07.2019 12:36
ABONE OLgoogle

Balıkesir’in Edremit ilçesine bağlı Narlı Mahallesi Mıhlı mevkisinde bulunan halk plajında Yüksel K. ile İstanbul Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Kadir Ozan Yüce arasında şezlong kullanımı nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yüksel K. ve Kadir Ozan Yüce, birbirlerine tabancayla ateş etti. Kavgada, Yüksel K. Yüce ile o sırada bölgede bulunan Mehmet Ç, yaralandı.

Yaralılardan Yüce, kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybederken, Mehmet Ç. ise Edremit Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Öte yandan; Yüksel K'nın içinde bulunduğu ambulansı, söz konusu yaralının bir yakını şoför koltuğuna oturarak hastaneye götürmek istedi.

Bir süre ilerleyen ambulans daha sonra sağlık görevlilerine teslim edildi.

Edremit Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Yüksel K'nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde