Petrol Ofisi Grubu ve HASEL iş birliği

Petrol Ofisi Grubu ve HASEL iş birliği

Petrol Ofisi Grubu, HASEL ile iş birliği çerçevesinde Hyundai iş makinelerinin periyodik bakım ve onarımlarında HXPRO madeni yağları kullanacak.

Petrol Ofisi Grubu ve HASEL iş birliği
16px
24px
08.05.2023 13:03
ABONE OLgoogle

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Petrol Ofisi Grubu, Türkiye'deki istif ve iş makineleri sektöründe birçok markanın distribütörlüğünü yapan HASEL ile önemli bir iş birliğine imza attı.

Bu kapsamda Petrol Ofisi Grubu'nun HASEL'in taleplerine uygun olarak ürettiği HXPRO madeni yağları, Hyundai iş makineleri müşterileri ve yetkili servisleri tarafından periyodik bakım ve onarımlarda kullanılacak.

İş makinelerinin daha verimli ve uzun ömürlü kullanım özellikleri sunmasını sağlayan HXPRO markalı yağlar, Türkiye genelindeki tüm Hyundai iş makineleri yetkili servislerinde orijinal bakım yağları olarak hizmete sunulacak.

Hyundai tarafından belirlenen teknik standartlara uygun geliştirilen HXPRO, Petrol Ofisi'nin Kocaeli Derince ilçesinde bulunan ileri teknoloji madeni yağ fabrikasında üretiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Petrol Ofisi Grubu Madeni Yağlar Direktörü Sezgin Gürsu, Petrol Ofisi Grubu'nun yüzde 29'u aşan pazar payıyla toplam madeni yağ ve kimyasallar pazarındaki liderliğini 13'üncü yılına taşıdığını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu başarımızın ardındaki en önemli faktör ise HASEL gibi paydaşlarımızla gerçekleştirdiğimiz iş birlikleri doğrultusunda sektöre kazandırdığımız yeni ürünlerimizdir. Tüm madeni yağlarımız üstün kaliteye ve dünyanın önde gelen otoritelerinin belirlediği standartlara sahiptir. Orijinal ekipman üreticilerinin ve ekipmanların ihtiyaçlarına çözüm sunacak şekilde geliştirilir. Hyundai tarafından belirlenen teknik standartlara uygun geliştirilen HXPRO markalı yağlarımız, iş makinelerinin uzun vadede en verimli şekilde kullanılmasına ve yüksek koruma özelliği sayesinde makinelerinin bakım giderlerinde önemli bir tasarruf sağlanmasına yardımcı olacak."

HASEL İş Makineleri Genel Müdürü Atilla Köksal da "Türkiye distribütörlüğünü sürdürdüğümüz Hyundai İş Makineleri'nin en ekonomik ve en verimli şekilde çalışmaya devam etmelerini sağlayacak madeni yağları ülkemizde kullanıcılarımıza ulaştırmak için kendi alanında öncü Petrol Ofisi ile yürüttüğümüz ortak çalışma sonucu ortaya çıkan bu ürünler, maksimum seviyede müşteri memnuniyeti sağlayacaktır." değerlendirmesinde bulundu.

Patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde