Pazarlık usulüyle 13 taşınmaz satılık!

Pazarlık usulüyle 13 taşınmaz satılık!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, İzmir, Tokat, Yozgat, Diyarbakır, İstanbul ve Nevşehir'deki 13 taşınmazı satacak...

Pazarlık usulüyle 13 taşınmaz satılık!
16px
24px
13.07.2021 13:21
ABONE OLgoogle

Ankara, İzmir, Tokat, Yozgat, Diyarbakır, İstanbul ve Nevşehir'deki 13 taşınmazın satış yöntemiyle özelleştirilmesine ilişkin Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın (ÖİB) ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, taşınmazların satışına yönelik pazarlık usulüyle ihale yapılacak. İhalelere katılacak teklif sahiplerinin her bir taşınmaz için ayrı ihale şartnamesi alması, teklif sunulması ve teklifle şartnamede istenilen belgeleri ÖİB'ye elden teslim etmesi gerekecek.

Taşınmazlar için geçici teminat bedelleri 20 bin TL ile 4 milyon 500 bin TL arasında değişiyor.

4 milyon 500 bin TL geçici teminat talep edilen gayrimenkul, İstanbul Arnavutköy ilçesindeki Ömerli Mahallesi’nde yer alıyor. Tapu kayıtları incelendiğinde arazinin sanayi bölgesinde yer aldığı görülüyor. 15 bin metrekare alana sahip ve sanayi içerisinde yer alan bölge Kanal İstanbul’un yapılması planlanan alana yakınlığı ile dikkat çekiyor.

Ankara, İzmir Tokat ve Yozgat'taki 5 taşınmaz için 25 Ağustos'a, Ankara, Diyarbakır, İstanbul ve Nevşehir'deki 8 taşınmaz için 1 Eylül'e kadar teklif verilebilecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde