Patron çalışanlarını mutlu etmek için Godiva partisi verdi

Patron çalışanlarını mutlu etmek için Godiva partisi verdi

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, terasta bine yakın çalışma arkadaşlarının katıldığı Godiva partisi verdi...

Patron çalışanlarını mutlu etmek için Godiva partisi verdi
16px
24px
01.07.2022 14:16
ABONE OLgoogle

 

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ülker, Çamlıca Kampüsünün terasında “GODIVA ile Mutlu” etkinliği gerçekleştirdi.

Ali Ülker, Linkedin'den yaptığı paylaşımda, "Çalışma arkadaşlarımız ve yöneticilerimizle birlikte lider premium çikolata markamız GODIVA’nın enfes ürünleriyle mutlu bir zaman geçirme fırsatı bulduk.

Hem bir araya gelip hoş sohbetler ettik hem de GODIVA’nın her lokmasıyla insanlara mutluluk vaat eden ürünleri eşliğinde çalışma tempomuza kısa bir ara vermiş olduk.

Böylesi etkinlikleri, aynı kampüs içerisinde bulunsak da yüz yüze gelemediğimiz çalışma arkadaşlarımızla selamlaşmamıza vesile olduğu için de kıymetli buluyorum.

Hepimizi bir araya getiren bu güzel etkinliğe katılanlara ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye yazdı. 

Patronlardunyasi.com'un edindiği bilgiye göre yaklaşık bin kişinin “GODIVA ile Mutlu" etkinliğinde 120 Bin TL'lik Godiva çikolata yenmiş.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde