Passion Punch’ın Değerlemesi 39 Milyon Dolara ulaştı

Passion Punch’ın Değerlemesi 39 Milyon Dolara ulaştı

Passion Punch, web3 dönüşümüyle beraber 4 milyon dolar tohum yatırım aldı. Colendi liderliğindeki yatırım turuna, Turkcell Yeni Teknolojiler GSYF ve Re-Pie Portföy eşlik etti. Farklı melek yatırımcıların da katıldığı tur sonunda, şirketin değerlemesi 39 milyon dolar oldu.

Passion Punch’ın Değerlemesi 39 Milyon Dolara ulaştı
16px
24px
21.03.2023 07:46
ABONE OLgoogle

Mobil oyun şirketi Passion Punch, web3 dönüşümüyle beraber 4 milyon dolar tohum yatırım aldı. Colendi liderliğindeki yatırım turuna, Turkcell Yeni Teknolojiler GSYF ve Re-Pie Portföy eşlik etti. Farklı melek yatırımcıların da katıldığı tur sonunda, şirketin değerlemesi 39 milyon dolar oldu.

Passion Punch Kurucu Ortağı ve CEO’su Vugar Hasani, “Blok-zincir teknoloji sayesinde, oyunların komünitelerinin sahiplenici yaklaşımını; onların hak ettikleri şekilde ödüllendirebiliyor olması gerçeğine seyirci kalamazdık. Değişim gerçekleşirken biz de oradaydık diyebileceğimiz bir gelecek ümidiyle vizyonumuzu web3 oyunlara kaydırıyoruz” diye konuştu.

"TÜRK OYUN SEKTÖRÜ EN ÇOK YATIRIM ALAN ÜLKELERDEN BİRİ"

Re-Pie Portföy Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Ali Ergin, oyun sektörünün odaklandıkları sektörlerin başında geldiğine işaret ederek, şunları kaydetti:

"Re-Pie olarak büyüme potansiyeli yüksek, teknoloji ve yenilik odaklı iş modeline sahip girişimlere yatırım yaparak portföyümüzü büyütmeye devam ediyoruz. Türk oyun sektörü Avrupa'dan en çok yatırım alan ülkelerin başında geliyor. Çok başarılı girişimlere şahit oluyoruz. Oyun sektörü bizim de odaklandığımız sektörler arasında ilk sırada geliyor. Bu anlayışımız doğrultusunda Passion Punch da radarımızda olan bir şirketti ve yatırımımızı gerçekleştirmiş olmaktan mutluluk duyuyoruz."

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde