Paribu, Fenerbahçe'ye 200 milyon değil 175 milyon TL hasılat taahhüdü vermiş

Paribu, Fenerbahçe'ye 200 milyon değil 175 milyon TL hasılat taahhüdü vermiş

Fenerbahçe Futbol AŞ ile Paribu Teknoloji AŞ iştiraki olan Stoken Finansal Teknolojiler AŞ arasında Taraftar Token Üretim ve İşbirliği Sözleşmesi imzalanırken, sözleşme gereğince Paribu veya Stoken tarafından toplam 175 milyon TL tutarında asgari hasılat taahhüt edildi.

Paribu, Fenerbahçe'ye 200 milyon değil 175 milyon TL hasılat taahhüdü vermiş
16px
24px
09.08.2021 14:01
ABONE OLgoogle

Fenerbahçe Futbol AŞ tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yapılan açıklamada şöyle dendi:

"Paribu Teknoloji AŞ (Paribu) iştiraki olan Stoken Finansal Teknolojiler AŞ (Stoken) ile marka kullanım hakkı karşılığında blok zinciri teknolojisine dayanan bir kripto varlık üretilmesi ve üretilen kripto varlığın satılması ile ilgili olarak Taraftar Token Üretim ve İşbirliği Sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme gereğince Paribu veya Stoken tarafından toplam 175 milyon TL tutarında asgari hasılat taahhüt edilmiştir. Kripto varlık satışından elde edilecek toplam hasılat, Şirketimiz ile hakim ortağı arasındaki Lisans Kiralama Sözleşmesi uyarınca fatura edilecektir."

Ajansspor'dan Ceyhun Kuburlu, Fenerbahçe'nin Bitçi’nin yıllık 400 milyon TL’lik teklifini geri çevirdiğini, Paribu ile 200 milyon TL’ye anlaştığını yazmıştı. Ancak Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklamaya göre taahhüt edilen paranın 200 Milyon değil 175 Milyon TL olduğu ortaya çıktı. Yani 25 Milyon TL daha az. Bitci ile Paribu’nun teklifi arasındaki yarı yarıya fark dikkat çekmişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde