Özgür Demirtaş’tan Mehmet Şimşek yorumu

Özgür Demirtaş’tan Mehmet Şimşek yorumu

Prof. Dr. Özgür Demirtaş, yeni Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile ilgili değerlendirmesinde, "Bu cümlelerin aynısını 10 yıl önceden beri sürekli söyledim. Saldırmayan trol, yapılmayan algı kalmadı" dedi.

Özgür Demirtaş’tan Mehmet Şimşek yorumu
16px
24px
04.06.2023 15:24
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yeni kabineyi açıklamasının ardından görevi devralan Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Hükümetimizin temel hedefi toplumsal refahı artırmaktır. Önümüzdeki dönemde bu hedefe ulaşmada; şeffaflık, tutarlılık, öngörülebilirlik ve uluslararası normlara uygunluk temel ilkelerimiz olacaktır. Türkiye'nin rasyonel bir zemine dönme dışında bir seçeneği kalmamıştır. Kurala dayalı öngörülebilir bir Türkiye ekonomisi özlenen refaha ulaşmamızda anahtar olacaktır.” açıklamasında bulundu.

Mehmet Şimşek’in devir teslim törenindeki açıklamalarını Twitter hesabı üzerinden paylaşan Prof. Dr. Özgür Demirtaş, “Bu cümlelerin aynısını 10 yıl önceden beri sürekli söyledim. Saldırmayan trol, yapılmayan algı kalmadı” dedi.

Paylaşımında ” Dönüldü dolaşıldı yine aynı yere gelindi” diyen Demirtaş, paylaşımının tamamında şu sözlere yer verdi:

“Bu cümlelerin aynısını 10 yıl önceden beri sürekli söyledim. Söylediğim için saldırmayan Trol, yapılmayan algı kalmadı. Dönüldü, dolaşıldı, dediğim yere gelindi.  Şimdi de ortada trol kalmadı. Neyse. Umarım rasyonel politikalar özgürce uygulanır. Ülkem için dileğim budur.”

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde