Özgür Demirtaş ile Atilla Yayla atıştı: 'Bir liboşsunuz'

Özgür Demirtaş ile Atilla Yayla atıştı: 'Bir liboşsunuz'

Atilla Yayla ile ekonomist Özgür Demirtaş Twitter'da tartıştı. Yaylar, Demirtaş'ı 'partizanlık'la suçlarken, Demirtaş da Yayla için 'liboş' ifadesini kullandı.

Özgür Demirtaş ile Atilla Yayla atıştı: 'Bir liboşsunuz'
16px
24px
19.07.2021 14:43
ABONE OLgoogle

Liberal Düşünce Topluluğu kurucusu Atilla Yayla, sosyal medya hesabından Prof. Dr. Özgür Demirtaş’ı etiketleyerek "Adam Akbank YK üyesi ve böylesine partizan. İlginç bir durum doğrusu. Banka buna nasıl müsaade ve tahammül ediyor anlamak zor" dedi.

Özgür Demirtaş Yayla'yı etiketleyerek şu ifadeleri kullandı. Özgür Demirtaş ve Hilal Kaplan Twitter’da birbirine girdi: Amerikan uşağı, şovmen...

"Uluslar-arası akademik yayınınız olmadığı için sizi tanımıyorum. Anladığım kadarı ile ÇIKARINIZ için Siyasal İslam’a yanlayan bir LİBOŞsunuz. Ben Özgürlükçü bir insan olduğum için: ‘O yüzden mi sizi Bakan’ın Üniversitesine aldılar’ demeyeceğim. Benim hiçbir siyasi partiyle bağım yok (olsa 5 dkda kayıtları çıkarırlar). Ama sizin profiliniz siyasi parti RT’si kaynıyor. Önce insan kendine bakmalı. Ben Türkiye’deki 10 pozisyonumun 3-5’ini bıraksam bana bir şey olmaz. Ama siz Edirne’nin Batısı, Van’ın doğusunda HİÇsiniz. Bu arada bana yazdığınız: Vergisini verdiğim, alnımın akıyla yaptığım işlerimden birine bir TEHDİTdir. Bunu da TÜM TÜRKİYE not etti.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde