Özel Gökjet Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri de iş bıraktı

Özel Gökjet Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri de iş bıraktı

Özel Büyükçekmece Gökjet Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çalışan ve uzun süredir maaşları ödenmeyen öğretmenler iş bıraktı.

Özel Gökjet Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri de iş bıraktı
16px
24px
25.12.2019 13:12
ABONE OLgoogle

Okulda müdür hariç boykota tam katılım olduğu öğrenilirken, öğretmenler ücretleri tamamen ödeninceye kadar bugünden itibaren İş Kanunu’nun 34. maddesi gereğince haklarını kullanacaklarını belirtti.

Büyükçekmece’de yer alan Özel Gökjet Havacılık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde çalışan öğretmenler, maaşları ödenmediği için iş bıraktı.

BOYKOTA MÜDÜR HARİÇ TÜM ÖĞRETMENLER KATILDI

Öğretmenler, iş bırakma bildirimlerini yönetime sunduktan sonra tam katılım göstererek ders bırakma eylemlerine başladı. 

22 öğretmen ve 1 müdür yardımcısı bulunan okulda müdür hariç boykota tam katılım oldu. Velilerin sabah saatlerinden itibaren okula gelmelerinin ardından okul kurucusunun da okula gelerek velilere görüştüğü ve ödemelerin peyderpey yapılacağına dair açıklamalar yaptığı belirtiliyor.

Öğretmenler, okul idaresiyle yapılan tüm toplantıların sonuçsuz kaldığını, en az 3 aydır maaş alamadıklarını ve aralarında 7-8 maaş ödeme alamayanların olduğunu belirterek, ücretleri tamamen ödeninceye kadar bugünden itibaren İş Kanunu’nun 34. maddesi gereğince haklarını kullanacaklarını açıkladı

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde