Oyuncudan Hakan Sabancı'ya ağır sözler: Beni hamile bırakırken iyiydi

Oyuncudan Hakan Sabancı'ya ağır sözler: Beni hamile bırakırken iyiydi

Hakan Sabancı ile olan yazışmalarını ifşa eden ve Sabancı ile ilgili çok kritik iddialar ortaya atmasıyla gündeme gelen Aygün Aydın, Sabancı'nın aldırdığı tedbir kararını deldiği gerekçesiyle 3 gün hapse girmesinin ardından, Instagram'dan çok sert ve ağır küfürler etti ve tehditler yağdırdı.

Oyuncudan Hakan Sabancı'ya ağır sözler: Beni hamile bırakırken iyiydi
16px
24px
13.07.2021 13:17
ABONE OLgoogle

Hakan Sabancı ile yazışmalarını ifşa ettiği gerekçesiyle hakkında koruma kararı aldırılan ancak bu karara uymayarak sosyal medya paylaşımlarına devam eden Aygün Aydın'ın hakkında üç günlük zorlama hapsi verildi.

Aygün Aydın, polis eşliğinde Bakırköy Kadın Cezaevi'ne götürüldü. Hakan Sabancı'nın aldırdığı tedbir kararını ihlal ettiği için 3 gün zorlama hapsi yatan Aygün Aydın Instagram hesabından paylaşımda bulundu.

"Senin kötürüm olduğunu görmeden ölmeyeceğim!"

Aydın, Hakan Sabancı'ya yönelik yaptığı açıklamada, "Senin kötürüm olduğunu görmeden ölmeyeceğim! Sen beni nasıl o katillerin içine böceklerin içine atıp öldürmeye çalıştıysan andım olsun seni yerle bir etmeden bu dünyadan göçüp gitmeyeceğim" dedi.

"Beni hamile bırakırken her şey iyi hoştu"

Sabancı'nın duygularıyla oynadığını iddia eden Aydın, "Duygularımla oynayıp beni hamile bırakırken her şey iyi hoştu. Herkes öğrenince mi rahatsız oldun?" dedi.

"Kalk şimdi haysiyetsiz haysiyetsiz kadın haklarını savun"

Aygün Aydın açıklamasının devamında, "Diğer pısırık kızlar gibi oradan kaybolmayıp tüm pisliklerini cümle aleme bildirince mi hapsi uygun gördün. Kalk şimdi haysiyetsiz haysiyetsiz kadın haklarını savun. Hangi yüzle savunacaksan... Daha kendi çocuğuna sahip çıkamamış adam elbette ki avukat ordusuyla saldırıp ailesinin maddi gücünün arkasına saklanacaktır" ifadelerine yer verdi.

"Ben ne kadar salak bir insan olduğumu bir kez daha anladım"

Bu paylaşımından kısa süre sonra yeni bir paylaşımda bulunan Aygün, "Ben ne kadar salak bir insan olduğumu bir kez daha anladım. Son gece bile haberi olsa o böyle bir şeye asla müsaade etmezdi, kesin ailesinden biri yaptırıyor deyip sana toz kondurmamıştım. Oysa ki ne kadar aptalmışım. Senden nefret ediyorum!" dedi.

Sildi, özür diledi

Aydın daha sonra bu paylaşımlarını silerek, her şeyi 'Allaha'a havale ettiği ve ilahi adalet güvendiği' minvalinde bir paylaşım yaptı ve sert küfürleri için 'bir imtihandan geçtiğini' ifade ederek Allah'tan ve örnek olması gerektiğini düşündüğü insanlardan özür diledi.

İş insanı Hakan Sabancı ile yazışmalarını ifşa eden Aygün Aydın, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalarla Sabancı'yı hedef almıştı. Bunun üzerine Hakan Sabancı, Aygün Aydın'a karşı kendisi ve ailesi hakkında konuşmaması için Aile Mahkemesi'ne başvurarak koruma kararı aldırmıştı. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde