Oteli icradan satılan Ünal Aysal'dan Fenerbahçe'ye 'İflas eden tüccar' göndermesi

Oteli icradan satılan Ünal Aysal'dan Fenerbahçe'ye 'İflas eden tüccar' göndermesi

Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe'nin TFF'ye yaptığı "1959 yılı öncesi şampiyonluklar sayılsın" başvurusu ile ilgili konuştu.

Oteli icradan satılan Ünal Aysal'dan Fenerbahçe'ye 'İflas eden tüccar' göndermesi
16px
24px
06.04.2021 05:52
ABONE OLgoogle

Aysal, "Fenerbahçe'nin bu başvurusu bana 'İflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış' atasözünü hatırlatıyor" ifadelerini kullandı.

Eski Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Fenerbahçe'nin 1959 yılı öncesi şampiyonlukların verilmesi için Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) yaptığı başvuruyu değerlendirdi. Akşam'dan Orçun Özateş'e konuşan Aysal, "Herkes, bunun üst üste gelen başarısızlıkları unutturmak amacı ile bir gündem değiştirme 'Cambaza bak hamlesi' olduğunu anlar" dedi. Ünal Aysal'ın Hotel Les Ottomans'ı bankanın oldu

"Masum ve inandırıcı gelmiyor"

"Fenerbahçe'nin bu başvurusu bana 'İflas eden tüccar eski defterleri karıştırırmış' atasözünü hatırlatıyor. Bu konuda Fenerbahçeli dostlarımızın ortaya böyle bir öneri getirirken ciddi olduklarını da zannetmiyorum. Zira kendilerini çaresiz göstermeye çalışmaları için hiçbir mantıklı gerekçe göremiyorum."

"Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzon olarak hepimiz geçmişimizle gurur duyuyoruz. Ama bu bizlerin modern futbolun hedeflerinden vazgeçip geçmişe dönmemizi gerektirmez. O dönemin futbolu ile bugünkü futbolun kurumları ve kuralları artık çok farklı. Böyle bir iddia bana pek masum ve inandırıcı gelmiyor. O zaman herkes, bunun üst üste gelen başarısızlıkları unutturmak amacı ile bir gündem değiştirme 'Cambaza bak hamlesi' olduğunu anlar."

"Müdür kardeşimiz taraftar ağzıyla konuşmuş"

Galatasaray Lisesi Müdürü Prof. Dr. Vahdettin Engin Haber Global'e, "Bir tarihçi olarak benim kanaatim; tarihin devamlılığı açısından sadece 1959 sonrasını kabul etmek doğru değildir. Bunlar ciddi organizasyonlardır. Bunları yok saymamak gerekir" açıklamasında bulunmuştu. Aysal ise bu açıklama ile ilgili, "Hatırladığım kadarı ile Galatasaray Lisesi müdürü kardeşimiz hiçbir zaman iyi bir Fenerbahçe taraftarı olduğunu saklamamıştır. Bulunduğu makamı unutarak bir taraftar ağzı ile konuşmuş olmasını biraz yadırgadım" dedi.  Ahu Aysal'ın otelinden sonra cipine de el konuldu Ünal Aysal'ın otelinden sonra şirket merkezi de icradan satılık

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde