Otelde koronavirüs alarmı: Bin kişi karantina altına alındı!

Otelde koronavirüs alarmı: Bin kişi karantina altına alındı!

Tatil için İspanya'ya giden İtalyan doktorun yapılan testler sonucunda koronavirüs taşıdığı belirlendi. Otelde konaklayan 1000 kişi karantina altına alındı. Virüs taramasından geçirilecekler.

Otelde koronavirüs alarmı: Bin kişi karantina altına alındı!
16px
24px
25.02.2020 13:02
ABONE OLgoogle

İtalya'da yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınının en çok görüldüğü Lombardiya bölgesinden tatil için İspanya'nın güneydoğusundaki Kanarya Adalarına gelen İtalyan bir doktorun bu virüsü taşıdığı tespit edildi.

Doktorun virüs raporunun pozitif çıkması sonucu, otelde konaklayan 1000 kişi karantina altına alındı.

Temasa geçmiş olabileceği kişiler araştırılıyor

Kanarya Adaları özerk yönetimi yetkilileri, söz konusu İtalyan doktorun hastaneye geldiği andan itibaren koronavirüs protokolü gereği karantinaya alındığını belirterek, öncesinde temasa geçmiş olabileceği kişilerin araştırıldığını duyurdu.

Oteldeki yaklaşık 1000 kişi karantina altında

Virüs testi pozitif çıkan İtalyan doktorun kaldığı oteldeki yaklaşık 1000 kişi karantinaya alınmış durumda. Oteldeki turistlerin virüs taramasından geçirileceği ve test örneklerinin Madrid'e gönderileceği bilgisi paylaşıldı.

'Görevimiz Tehlike' filminin İtalya çekimleri durduruldu

‘Görevimiz Tehlike’ (Mission: Impossible) serisinin yedinci filminin İtalya’da yapılacak çekimler koronavirüs endişesi nedeniyle durduruldu.

Tom Cruise'un bir kez daha başrolünü üstlendiği devam filmi ‘Görevimiz Tehlike 7’nin İtalya'nın Venedik kentinde gerçekleştirilen çekimleri koronavirüs salgınının giderek yayılması nedeniyle durduruldu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde