Orhan Baba'dan 1 Lira çıkmadı!

Orhan Baba'dan 1 Lira çıkmadı!

Vodafone toplantısında tanıtılan Vodafone 840'ı ilk satın alan olmak isteyen Orhan Gencebay'dan para çıkmayınca imdadına...

Orhan Baba'dan 1 Lira çıkmadı!
16px
24px
15.07.2010 12:11
ABONE OLgoogle

Vodafone reklamlarında rol alan Orhan Gencebay ise ''Vodafone, 3 yılda altyapısını 3 katına çıkardı. 3G vesilesiyle de verdiği hediyelerin en az 3 katını vereceğine inanıyorum'' dedi.

     Şu ana kadar sadece iki markanın reklamında rol aldığını, Vodafone'u tercih etmesinde markanın büyüklüğü, güvenilirliğinin rol oynadığını söyleyen Gencebay, Vodafone'u tercih etmesinde telif hakları konusundaki olumlu yaklaşımının da önemli olduğunu kaydetti.

     Gencebay, korsan sorununa da dikkati çekerek, ''Türkiye'de üretim sektörü çökmüş durumdadır. Bu çöküşün nedeni korsanlıktır, hırsızlıktır'' diye konuştu.

     Orhan gencebay, toplantı sırasında tanıtılan Vodafone 840'ı ilk satın almak istedi. Bunun Üzerine Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkanı Serpil Timuray, Orhan gencebay'dan 1 Lira istedi. Gencebay"da ceplerine baktı sonra da "Ben de para yok" diye söyledi. Timuray'ın "1 Lira" da diretmesi üzerine Gencebay'ın imdadına Gencebay'ın hayat arkadaşı Sevim Emre yetişti. Gencebay, Sevim Emre'den aldığı 1 lirayı Serpil Timuray'a vererek kampanya kapsamındaki telefonu satın aldı.

Sevim Emre, 1 Lirayı verirken, "Benim param çok uğurlu gelir" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde