Ömer Koç, Erdoğan'ın elinden ödül almaya neden gelmedi?

Ömer Koç, Erdoğan'ın elinden ödül almaya neden gelmedi?

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin düzenlediği “İhracat Şampiyonları Ödül Töreni”ne Koç Topluluğu Şirketleri damga vurdu. Törende Ömer Koç'un ödül almaya gelmemesi dikka çekti.

Ömer Koç, Erdoğan'ın elinden ödül almaya neden gelmedi?
16px
24px
17.06.2019 14:08
ABONE OLgoogle

İlk 10’da 4 Koç Topluluğu Şirketi yer alırken, Ford Otosan ihracat şampiyonu, Tofaş 3’üncü, Tüpraş 6’ncı ve Arçelik 8’inci oldu. Ödülleri Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı. Gözler ise Koç Holding Başkanı Ömer Koç'u aradı.

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin düzenlediği “İhracat Şampiyonları Ödül Töreni”ne Koç Topluluğu Şirketleri damga vurdu. İlk 10’da 4 Koç Topluluğu Şirketi yer alırken, Ford Otosan ihracat şampiyonu, Tofaş 3’üncü, Tüpraş 6’ncı ve Arçelik 8’inci oldu. Ödülleri Koç Holding CEO’su Levent Çakıroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan aldı.

Koç Topluluğu şirketleri sektörlerinde de zirvede yer aldı

Törende ayrıca sektör bazında başarılar da ödüllendirildi. “Kimyevi Maddeler ve Mamulleri” kategorisinde Tüpraş’ın birincilik ödülünü Tüpraş Genel Müdürü İbrahim Yelmenoğlu, “Otomotiv Endüstrisi” kategorisinde Ford Otosan’ın birincilik ödülünü Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün, “Makine ve Aksamları” kategorisinde TürkTraktör’ün birincilik ödülünü TürkTraktör Genel Müdürü Aykut Özüner aldı.

ÖMER KOÇ GELMEDİ

İş insanlarının Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın elinden ödül almak için yarıştığı bir dönemde Ömer ve Ali Koç'un gelmemesi dikkat çekti. Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer M. Koç ve Ali Koç, en son 2016 yılındaki ödül törenine katılmış, ondan sonra TİM'in hiçbir törenine gelmemşti. Ömer ve Ali Koç'un TİM'in ödül törenine neden katılmadıkları merak ediliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde