Olay TV'nin adı değişti!

Olay TV'nin adı değişti!

26 günlük yayın hayatının ardından iktidar baskısı olduğunu öne sürerek ekranı karartan Olay TV'nin sosyal medya ve internet sitesindeki ismi değişti.

Olay TV'nin adı değişti!
16px
24px
28.12.2020 05:09
ABONE OLgoogle

İş insanı Cavit Çağlar'ın sahibi olduğu Olay TV, Bursa'daki merkezini İstanbul'a taşıyarak 30 Kasım 2020 tarihinde yeniden yayına başlamıştı.

Çok sayıda deneyimli gazeteciyi kadrosuna katan kanal, siyasi iktidarın uyguladığı baskı sonucu yalnızca 26 gün yayında kalarak 25 Aralık Cuma günü ekranını karattı. Olay TV kapandı, 180 kişi işsiz kaldı

Çağlar, mevcut yatırım ve kadrodan tümüyle vazgeçerken, kanalın bir diğer ortağı olan Hüseyin Köksal, aynı kadroyla yola devam etmek için yeni bir frekans arayışına girdi. Cavit Çağlar, Olay TV’yi neden kapattığını açıkladı: Bu bana ders oldu

İşsiz kalan 180 çalışanın umutlu bir haber bekleyişi sürerken, kanalın dijitaldeki ve Twitter'daki adı da değişti.

Daha önce @olaytvcom ismiyle haber paylaşımı yapan hesabın yeni adı @tvhabericom olurken, internet haberleri de tvhaberi.com adresi üzerinden yayımlanmaya devam ediyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde