Okan Kurt'un kavga görüntüleri ortaya çıktı!

Okan Kurt'un kavga görüntüleri ortaya çıktı!

Komşu işyeriyle tartışan ve kavga ettiği kişinin "Cumhurbaşkanı'nın berberiyim" dediğini iddia eden Okan Kurt'un kavga görüntüleri basına sızdı.

Okan Kurt'un kavga görüntüleri ortaya çıktı!
16px
24px
19.10.2021 16:08
ABONE OLgoogle

Şarkıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt'un sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla kavga ettiğini görüntüler ortaya çıktı. Kurt kavgayla ilgili, "Burada biri 'Ben Cumhurbaşkanı'nın berberiyim, bu sokağın sahibiyim' diyor" demişti.

Demet Akalın da sosyal medyada paylaştığı videoda "Okan’ı dışarı çıkartmıyorlarmış, polisi de içeri sokmuyorlarmış. Okan’ın can güvenliği yok. Beykoz Emniyet'i nerede? Ben de İstanbul'a inince oraya gideceğim" ifadelerini kullanmıştı. Kurt, yan restoranın sahibi Özgür Usta ile karakolluk olmuştu. Demet Akalın'ın eşi tehdit edildi, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın berberini suçladı

Bugün ortaya çıkan videoda Okan Kurt'un işletme sahibiyle tartıştığı ve sonrasında saldırdığı görülüyor. 

?ref_src=twsrc%5Etfw">October 19, 2021

Okan Kurt kavgayla ilişkin şöyle konuşmuştu: "Yandaki arkadaşlar tehdit edince aramızda bir arbede çıktı. Ondan sonrada onlar öyle kafalarına göre bir şeyler yapmaya çalıştı. Biz de öyle bir cevap verdik. Burada bir arkadaş var, ben 'Cumhurbaşkanı'nın berberiyim' diyor. 'Ben bu sokağın sahibiyim' diyor. Bizim Cumhurbaşkanı'na boynumuz kıldan ince. Bugüne kadar sustuysak da zaten Sayın Cumhurbaşkanımızın hatırına sustuk. Ama ben burada 'Bu sokağın sahibiyim' bilmem ne, bunlar doğru şeyler değil. Gelmişler burada bizi buradan çıkaracaklarmış. Aileme 'Siz buradan gideceksiniz' tehditleri. Arabamızı parçalamışlar, babamın arabasını parçalamışlar. Küçücük kız kardeşimin üzerine yürümüşler."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde