Oğuz Satıcı'nın sağlık durumuyla kritik açıklama: Pazartesi uyandırılacak

Oğuz Satıcı'nın sağlık durumuyla kritik açıklama: Pazartesi uyandırılacak

Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve eski TİM Başkanı Oğuz Satıcı'dan haber var.

Oğuz Satıcı'nın sağlık durumuyla kritik açıklama: Pazartesi uyandırılacak
16px
24px
15.03.2021 07:49
ABONE OLgoogle

Geçirdiği kaza sonucu yoğun bakıma alınan Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin önceki başkanlarından Oğuz Satıcı'nın doktorları, "Oğuz Bey'i şu anda uyutuyoruz. Pazartesi günü uyandırıp durumuna bakacağız." açıklaması yaptı.

TİM eski Başkanı ve iş insanı 56 yaşındaki Oğuz Satıcı, geçen 11 Mart gecesi, saat 00.15'te Bodrum'da bir otelin bahçesinde, 4 kişilik golf arabasının arkasında yolculuk yaparken beklenmedik bir kaza yaşandı. Golf arabası viraja girdiğinde arka koltukta oturan Satıcı, yol kenarına savruldu. Başını yere çarpan Satıcı, yaralandı Kafatasında kırık olan Satıcı, Bodrum Amerikan Hastanesi’nde ameliyata alındı.  TİM eski Başkanı Oğuz Satıcı yoğun bakımda

Başarılı geçen operasyonun ardından Satıcı yoğun bakıma alındı. Doktorları, Satıcı’nın iş dünyasından yakın dostlarına, “Oğuz Bey’i şu anda uyutuyoruz. Pazartesi günü uyandırıp durumuna bakacağız.” bilgisini verdi.

"Hayat kısa, hayatınızı sevin"

İş dünyasından yakın arkadaşları, beyin kanaması geçirdiğini öğrendikten sonra aralarındaki yazışmalarda Oğuz Satıcı’nın sosyal medya hesabı Instagram’da 3-4 gün önceki şu paylaşımını tekrar tekrar okudu: 

“Ben her zaman mutlu hissediyorum, neden biliyor musunuz? Çünkü, kimseden bir şey beklemiyorum. Beklentiler daima acı verir. Hayat kısa. Hayatınızı sevin. Mutlu olun, gülümseyin ve hatırlayın: Konuşmadan önce dinleyin. Yazmadan önce düşünün. Dua etmeden önce bağışlayın. İncitmeden önce hissedin. Nefret etmeden önce sevin.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde