Oğuz Satıcı'dan sevindiren haber: Hastaneden taburcu oldu....

Oğuz Satıcı'dan sevindiren haber: Hastaneden taburcu oldu....

Bodrum’da bir otelin bahçesinde 12 Mart’ta ‘buggy’ denilen golf arabasıyla gezintiye çıkan ve aracın tümseğe sert girmesi sonucu zıplamasıyla yola düşen Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin (TİM) eski Başkanı Oğuz Satıcı beyin kanaması geçirmişti. Satıcı’dan 16 gün aradan sonra iyi haber geldi.

Oğuz Satıcı'dan sevindiren haber: Hastaneden taburcu oldu....
16px
24px
28.03.2021 07:28
ABONE OLgoogle

Bodrum'da kaza geçirdikten sonra yoğun bakıma kaldırılan iş insanı Oğuz Satıcı, bu sabah tedavi gördüğü Bodrum Amerkan hastanesinden taburcu oldu.  

Patronlardunyasi.com'un edindiği bilgiye göre yoğun bakımdan çıkarılan ve normal serviste tedavisine devam edilen Satıcı, bu sabah eski eşi Ala Sarsılmaz, kızları Mina ve Diba Satıcı'yla birlikte yürüyerek hastaneden ayrıldı. 

Birkaç gün Bodrum'da Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kutman’ın evinde istirahat edecek olan Satıcı, daha sonra özel uçakla İstanbul'a gelecek. Satıcı, Yeditepe Hastenesi’nde Prof. Dr. Uğur Türe’nin kontrolünde rehabilitasyon tedavisine başlayacak.

“HAMDİ AKIN'A DAVA AÇILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL”

Ala Sarsılmaz, hastane çıkışında yaptığı açıklamada “Polisin kaza ile ilgili başlattığı soruşturma sürecinde bizim Hamdi beye dava açma gibi bir durumumuz söz konusu değil, zaten adı üzerinde bu bir kaza, söylentiler doğru değil” diye konuştu.

NE OLMUŞTU?

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yılın önemli bölümünü geçiren iş insanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) eski başkanı Oğuz Satıcı, 12 Mart tarihinde bulunduğu tatil sitesinde iş insanı Hamdi Akın'ın kullandığı golf arabasının viraja hızlı girmesi ile bulunduğu yerden düşerek kafasını yere çarpmış ve özel bir hastanede tedavi altına alınmıştı. 

KIZLARI YALNIZ BIRAKMADI

İş insanı Hamdi Akın da Oğuz Satıcı'nın son resmini paylaşarak, "Oğuz Satıcı, Mina Satıcı, Diba Satıcı. Çok güzel bir Cumartesi sabahıydı... Kızın olsun çamurdan olsun derler ya !! Birkez daha şahit olduk . Çok şükür ki çok mutluydu herkes.." diyerek paylaştı.

OĞUZ SATICI KİMDİR? 

27 Ocak 1965’te İstanbul’da doğdu. 

İlkokulu Reşitpaşa İlkokulu, orta öğrenimini Mahmutpaşa Ortaokulu’nda tamamladıktan sonra lise öğrenimine Kabataş Erkek Lisesi’nde devam etti. İş hayatına, aile şirketi olan Oğuz İplik’te erken yaşta başladı. Bir yandan çalışırken öte yandan da Washington International University'de İşletme lisansını aldı. 1990’da İstanbul Ticaret Odası’nda (İTO) seçilen en genç Meclis Üyesi oldu. 1996-1998 yıllarında İktisadi Kalkınma Vakfı’nda (İKV) Yönetim Kurulu Üyesi’ydi. 1999-2001 arasında İstanbul Tekstil ve Hammaddeleri İhracatçılar Birliği (İTHİB) Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. 

2001-2008 yıllarında Türkiye Yatırım Ortamı İyileştirme Koordinasyon Kurumu Üyeliği yapmıştır. 2004-2008 yıllarında Türkiye Yatırım Danışma Konsey Üyesi olmuştur. 2001-2008 yılları arasında Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanlığı'nı üstlendi. 

Oğuz Satıcı, iki kız babasıdır. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde