Öğrencilere ev hanımlarına kısa vadede para kazandıran işler!

Öğrencilere ev hanımlarına kısa vadede para kazandıran işler!

Dijital dünyada üniversite öğrencilerinden ev hanımlarına, emeklilerden henüz işe girememiş olanlara kadar binlerce kişiye ayda 5 bin TL’leri aşan ek gelir kapıları açıldı.

Öğrencilere ev hanımlarına kısa vadede para kazandıran işler!
16px
24px
26.11.2022 16:26
ABONE OLgoogle

Üstelik bunun için gündüz ya da akşam fark etmeksizin günde ortalama iki saatinizi ayırmanız yeterli. İsterseniz daha çok da çalışabilirsiniz.

Posta Gazetesi'nden Murat Gülderen sizi oyalamadan direkt nakit para kazandıracak bazı önemli platformlar ve mobil uygulamaları yazdı

FIVERR

Çeviri, yazı, grafik tasarım, fotoğrafçılık, video, animasyon, sosyal medya yönetimi ve dijital pazarlama gibi birçok alanda hizmet almak isteyen şirketleri serbest çalışanlarla buluşturuyor. Yaptığınız projeye ve şirketle anlaştığınız bütçeye göre ödeme alıyorsunuz. Yani işin hakkı neyse onu talep ediyorsunuz. Ödeme işlemleri Fiverr üzerinden banka transferiyle gerçekleştiriliyor. Platformda aynı anda birden fazla iş de alabilirsiniz.

UDEMY

Burası dünyanın en büyük online eğitim platformu. Burada 50 binin üzerinde eğitmen var. Müzik, sağlık, spor, finans, donanım, yazılım gibi uzmanı olduğunuz alanla ilgili eğitim videoları hazırlayıp dünyanın her yerinden öğrenci çekebilirsiniz. Kurs ücretini kişi başı olarak kendiniz belirleyebiliyorsunuz ancak Udemy daha çok öğrenci almak adına tanıtım promosyon indirimleri de uyguluyor. Buna isterseniz siz de eğitiminizi dahil edebiliyorsunuz. Ödemeler çevrimiçi para transferi ile banka hesabınıza yatıyor.

SWAGBUCKS

Piyasa araştırma uygulaması olan Swagbucks, çeşitli anketleri doldurarak, oyun oynayarak, video ya da reklam izleyerek para kazanabileceğiniz bir uygulama. Örneğin 15 dakikalık bir anketi doldurmak 5 ile 10 TL’ye denk geliyor. Topladığınız para puanları ister hediye çeki olarak Amazon’dan harcayabiliyor, isterseniz çevrimiçi para transfer hizmeti Payoner’den paranızı 52 dolara ulaşınca çekebiliyorsunuz.

FOAP

Profesyonel ve amatör fotoğrafçılara telefonlarından çektikleri fotoğrafları satarak para kazanma imkanı tanıyan bu uygulama, markalar ve reklam ajanslarıyla ilişki için iyi bir kitlesel kaynak sunuyor. Yapmanız gereken bir hesap açmak ve istenilen özelliklerde kaliteli fotoğraflarınızı doğru şekilde etiketlemek. Satılan fotoğraf başına 5 ila 100 dolar arasında kazanabiliyorsunuz.

TOLOKA

Yandex’e ait bu uygulama da para kazanmak için size çeşitli görevler veriyor. Örneğin bir sayfanın, görselin veya videonun arama sorgusuna uygunluğunun değerlendirilmesi isteniyor. Ya da bir kurumun faal olup olmadığını ve çalışma saatlerinin doğruluğu kontrol ettiriliyor. Müşteri görünümünde mağaza veya restorana giderek oranın hakkında geri bildirim sağlamanız da istenebiliyor. Ücret ise Papara üzerinden hesabınıza aktarılıyor.

BİONLUK

Serbest çalışanlar için bu platform da önemli imkanlar sunuyor. Örneğin seslendirme yaparak, içerik oluşturarak, internet sitesi tasarlayarak ve çeviri yaparak oturduğunuz yerden para kazanabilirsiniz. Burada yaptığınız iş beğenildiğinde pek çok kurumsal şirketle iş bağlantıları da kurabilirsiniz.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde