Öğrenciler yaptı! Atatürk'ün portresini hiç böyle görmediniz!

Öğrenciler yaptı! Atatürk'ün portresini hiç böyle görmediniz!

GEO Koleji, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında, Ataşehir Kampusu’nda ressam Tolga Ertem’in önderliğinde öğrencilerle Atatürk portre çalışması gerçekleştirdi. Renklerin gücünün alabildiğine hissedildiği çalışmada, Atatürk portrelerine çağdaş bir yorum getirildi.

Öğrenciler yaptı! Atatürk'ün portresini hiç böyle görmediniz!
16px
24px
07.11.2019 12:00
ABONE OLgoogle

Çocuklara yalnızca eğitim öğretim vermekle sınırlı kalmayan GEO Koleji, onların hayal dünyalarının gelişimi ve içlerindeki yaratıcılığı ortaya çıkarmak için sanatsal çalışmalar düzenlemeye devam ediyor.

Bu kapsamda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası’nda anlamlı bir etkinliğe imza atan GEO Koleji, Ataşehir Kampusu’nda ressam Tolga Ertem’in önderliğinde öğrencilerle Atatürk portre çalışması gerçekleştirdi. Rengarenk bir zemin üzerinde özgürce çalışan öğrenciler Atatürk’ü resmederek bir kez daha andı.

Spontan realizm akımının temsilcisi olan ressam Tolga Ertem, sıra dışı Atatürk portreleriyle adından söz ettiriyor. Geleneksel gerçekliğe çağdaş bir yorum getiren Ertem, doğaçlama tekniğiyle çalıştığı için birbirinin benzeri olmayan Atatürk portreleri ortaya çıkarıyor.  

Ertem, “Çalışmalarımla herkese Atatürk sevgisi aşılamaya çalışıyorum. Bu anlamda GEO Koleji’nin gerçekleştirdiği bu projede yer almaktan büyük mutluluk ve heyecan duyuyorum. 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve Atatürk Haftası kapsamında GEO Koleji’nde yaklaşık 40 öğrenciyle birlikte Atamızın portresini yaptık, ortaya benzersiz sonuçlar çıktı” diyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde