Oda ve borsa başkanları deprem bölgesinde: Yapacak çok işimiz var

Oda ve borsa başkanları deprem bölgesinde: Yapacak çok işimiz var

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Sivil Toplum Örgütü (STK) Başkanları ile birlikte deprem bölgesini ziyaret ediyor.

Oda ve borsa başkanları deprem bölgesinde: Yapacak çok işimiz var
16px
24px
11.02.2023 13:41
ABONE OLgoogle

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Sivil Toplum Örgütü (STK) Başkanları ile birlikte deprem bölgesini ziyaret ediyor.

Hisarcıklıoğlu'na HAK-İŞ Başkanı Mahmut Arslan, MEMUR-SEN Başkanı Ali Yalçın, TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, TİSK Başkanı Özgür Burak Akkol, Türkiye KAMU-SEN Başkanı Önder Kahveci, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile Oda-Borsa Başkanları eşlik etti.

Hisarcıklıoğlu, acı haberi aldıkları ilk andan itibaren harekete geçtiklerini ifade ederken, en temel ve acil ihtiyaç malzemelerini bölgeye hızla sevk etmeye devam ettiklerinin altını çizdi. C

umhuriyet tarihinin en ağır ve acı felaketlerinden birisiyle karşı karşıya kalındığını belirten TOBB Başkanı, "Bu zor günlerden dayanışma ve yardımlaşma ile çıkabiliriz. Türk iş dünyası olarak yapabileceğimiz ne varsa, yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

?ref_src=twsrc%5Etfw">February 11, 2023
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde