ÖTV indirimi bekleyenlere kötü haber: Artık gülüyoruz

ÖTV indirimi bekleyenlere kötü haber: Artık gülüyoruz

Araba fiyatları için ÖTV indirimi bekleyenlere kötü haberi Lexus Yönetim Kurulu Başkanı Bozkurt verdi. Bozkurt, "Artık gerçekten gülümsüyoruz. Böyle bir şey gerçekten gelecekte görünmüyor" dedi.

ÖTV indirimi bekleyenlere kötü haber: Artık gülüyoruz
16px
24px
26.07.2021 05:27
ABONE OLgoogle

Toyota bünyesindeki premium otomobil üreticisi Lexus, markanın tasarımının, işçiliğinin ve mühendisliğinin zirvesi olan LC 500 Convertible modelini Türkiye’de satışa sunmasına ilişkin, Dolmabahçe Showroom'unda basın tanıtımı toplantısı gerçekleştirdi.

Aynı zamanda Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ CEO’su da olan Lexus Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Ali Haydar Bozkurt, “İlk 5 yıllık süreçte rekabete hayli açık bir segmette bilinirlik açısından önemli bir yol kat ettik. Şimdi Lexus tasarımının, işçiliğinin ve mühendisliğinin zirvesi olan LC 500 Convertible modeli ile birlikte ikinci 5 yıllık sürece başlıyoruz. Şu anda sadece 1 tane olan bu modelin çok kısa sürede satılacağını tahmin ediyoruz” ifadelerini kullandı.  Fiyatı dudak uçuklattı; bir araç kendine 3 araç devlete

Turuncu (Karnelyan) özel rengine sahip LC 500 Convertible, lansmana özel coupe versiyonu ile aynı fiyat olan 3 milyon 990 bin TL ile showroomdaki yerini aldı.

"ÖTV İNDİRİMİ SORUSUNA GÜLÜYORUZ"

Ali Haydar Bozkurt, ÖTV indirimi ve baremlerde yeniden düzenleme konusunda çok sık soru aldıklarını belirterek, "Görünen o ki öyle bir şey yok. Çünkü BDDK ile ilgili alınan önlem de onu aslında teyit ediyor. '

ÖTV indirimi olacak mı?' gibi bir soru soruluyor. Ona artık gerçekten gülümsüyoruz. Böyle bir şey gerçekten gelecekte görünmüyor." ifadelerini kullandı.

"ÖTV indirimi beklemiyorum diye çıkıyor ağzımızdan gibi algılanıyor" açıklamasında bulunan Bozkurt, "Ama öyle değil, biz istiyoruz. İstiyoruz da olacağına ihtimal vermiyoruz." dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde