O kurye konuştu: İpek Hattat, iki saat boyunca işkence yaptı

O kurye konuştu: İpek Hattat, iki saat boyunca işkence yaptı

İpek Hattat’ın villasında rehin tutulan telefon şirketi kuryesi Renas Demirbaş (19) korku dolu anları anlattı:

O kurye konuştu: İpek Hattat, iki saat boyunca işkence yaptı
16px
24px
04.03.2021 07:47
ABONE OLgoogle

"İçeri girer girmez bana ‘Bunlar dolandırıcı’ diye bağırdı. Sevgilisi ve şoförü de etrafımda durdular. Patronumu aradım, ‘Beni bırakmıyorlar’ dedim. Telefonumu kırdı. ‘Patronun gelene kadar çıkamayacaksın’ dedi. Köpeklerinin dışkısının olduğu yere ‘çömel, bekle’ dedi. Çok korktum. Polisler kurtardı"

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden İpek Hattat'ın tabletini tamir edemediği için evine çağırıp yaklaşık iki saat alıkoyduğu iddia edilen kurye Renas Demirbaş, o gün yaşadıklarını anlattı:

Yine İpek Hattat yine skandal! Kuryeyi eve hapsedip işkence ettiler

Villanın bahçe kapısına gittiğimde beni güvenlik alıp iç kapıya götürdü. Ardından Hattat beni içeri çağırıp villanın kapısını kilitledi.

Sevgilisi ve şoförüyle etrafımda durdular, beni işaret edip, "Bunlar dolandırıcı, polis çağırın" dediler. Hattat, yanıma gelip "Patronunu ara hemen" dedi. Ben de korktuğum için aradım. Ardından kadın elimden telefonu alıp merdivenden attı.

Bana bağırarak "Siz kimsiniz lan" diyerek küfür ve hakaret etti. "Patronun gelene kadar buradan çıkamayacaksın" dedi.

 Sonra işaret ederek bana köpeklerinin dışkısını yaptığı yeri gösterip "Git oraya çömel, bekle" dedi. Telefonu yerden alıp birkaç kez daha duvara attı.

Evde iki saat kadar mahsur kaldım. Beni ikametinde zorla tutan, hakaret edip telefonumu kıran şahıstan şikayetçiyim. Demirbaş'ın patronu ise, "Renas içerideyken aradım, telefonu kadın açtı. 'Yiyorsa kendin gel. Çocuk bembeyaz oldu, seni bekliyor' dedi. Hakaret ve küfür etti" dedi.

Yunus Emre Kavak/Sabah

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde