Nusret, restoranları hakkındaki olumsuz yorumları silmekle suçlanıyor

Nusret, restoranları hakkındaki olumsuz yorumları silmekle suçlanıyor

Tüm olumsuz yorumlar silinirken, restoranı çok pahalı ve ‘çocuklara göre değil’ olarak niteleyen yalnızca bir olumsuz yorumun bırakıldığı belirtildi

Nusret, restoranları hakkındaki olumsuz yorumları silmekle suçlanıyor
16px
24px
14.10.2021 08:43
ABONE OLgoogle

Nusret'in Londra'da açtığı restoranın fiyatları gündemden düşmezken, ünlü işletmeci bu kez suçlamaların hedefi haline geldi. Nusret'in restoranı hakkında yapılan kötü yorumları engellediği öne sürüldü.

Geçen ay Londra’nın merkezinde restoran açan dünyaca ünlü işletmeci Nusret Gökçe İngiliz basınının hedefinde. İngiliz Daily Mail gazetesi, Nusr-Et Steakhouse, geçen ay bir müşterinin ödediği hesabı internette yaymasının ardından ‘olumsuz yorumları silmekle’ suçlandığını aktardı. Bu müşteri Londra'daki Park Tower otelde açılan restoranda yediği hesabı paylaşmıştı. Bin 812 sterlin yani yaklaşık 22 bin TL ödenen yemekle ilgili birçok eleştiri yapılmış, konu kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturmuştu.

"Çok pahalı ve çocuklara göre değil"

My London News’a göre, restoran açıldığında var olan bir dizi olumsuz yorum yok olmuş durumda. Google, Nusret’in sayfası açıldığında yorumların ‘işletme tarafından bir hafta önce güncellendiği’ yorumunu da paylaşıyor.

İddiaya göre, Nusret ile ilgili yazılan tüm olumlu yorumlar dururken olumsuzların hepsi silinmiş. Yorumlar arasında fiyatların çok pahalı olduğuna dair eleştirilerin de yer aldığı belirtiliyor.

İddiaya göre tüm olumsuz yorumlar silinirken, restoranı çok pahalı ve ‘çocuklara göre değil’ olarak niteleyen yalnızca bir olumsuz yorum bırakılmış.

Yine geçen ay, Jamz isimli Twitter kullanıcısı açılış gecesinde gittikleri restoranda gelen hesabın fotoğrafını paylaşmış, “Dört Red Bull için 44 sterlin (526 lira). Şaka” ifadelerinde bulunmuştu. Adisyonda en çok dikkat çeken yemek 630 sterlinlik (7 bin 500 lira) fiyatıyla Tomahawk steak olmuştu.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde