Nihat Özdemir hedefte! Konu Fenerbahçe hisseleri

Nihat Özdemir hedefte! Konu Fenerbahçe hisseleri

Nihat Özdemir'in Fenerbahçe ile ilgili sözlerinin arkasında ne gizli? Konu: Fenerbahçe hisseleri...

Nihat Özdemir hedefte! Konu Fenerbahçe hisseleri
16px
24px
02.02.2021 14:05
ABONE OLgoogle

Sabah gazetesi yazarı Hıncal Uluç, bugünkü köşesinde Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir’e ilişkin dikkat çeken bir yazı yazdı.

Yazısının girişinde Fenerbahçe hisselerine dikkat çeken Hıncal Uluç, “Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Fenerbahçe eski 2. Başkanı Nihat Özdemir ‘Fenerbahçe'nin sayılmayan 8 şampiyonluğunu inceleyeceğiz’ açıklaması yapmıştı. Yani Fenerbahçe A.Ş. ve TFF A.Ş., Fener formasındaki 3 yıldızı ‘5 yıldız’ yapacaklar.. mı” ifadelerini kullandı ve “Fenerbahçe formasına 5 yıldız koyarsa, Fenerbahçe A.Ş. hisse senetleri o coşku ile nasıl bir patlama yapar, yukarıdaki tabloya bakıp tahmin edebilirsiniz..” dedi.

Hıncal Uluç yazının devamında, “Benim Nihat Özdemir'e bir sorum var” dedi ve “Limak başta, şirketlerinizin ve siz başta Özdemir ailesinin elinde toplam kaç Fenerbahçe A.Ş. hissesi var, kamuya açıklar mısınız” diye sordu.

Hıncal Uluç’un yazısının ilgili bölümü şöyle:

“Yukarda gördüğünüz grafik, Fenerbahçe Anonim Şirketi hisse senetlerinin 7 Eylül'den geçen hafta sonuna piyasa dalgalanmalarını gösteriyor. 2020-2021 Ligi'nin ilk maçı oynanmadan hisseler 50 liranın üzerinde seyrediyor. Fener lige kötü girince, 20 lira birden düşüş gösterip 30 lira oluyor.. Sonra işler düzelip puan cetvelinde yükselme başlayınca gene yükseliyor.. Bir dalgalanma ile devam ediyor.

Bu arada, özel seçilmiş hakemlerin müthiş desteğini arkasına alan Fenerbahçe haftaya lider girdi..

Ardından Fener Yönetim Kurulu üyesi Alper Pirşen "28 şampiyonluğumuz var ve verilecek" açıklaması yaptı. Daha önce de Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı ve Fenerbahçe eski 2. Başkanı Nihat Özdemir "Fenerbahçe'nin sayılmayan 8 şampiyonluğunu inceleyeceğiz" açıklaması yapmıştı. Yani Fenerbahçe A.Ş. ve TFF A.Ş., Fener formasındaki 3 yıldızı "5 yıldız" yapacaklar.. mı?.

Özdemir, Galatasaray'dan gelen tepkiler üzerine gazetelerin, tabii hepsi Fenerli gazetelerin pek itibar etmediği "Canım, Galatasaray için de inceleme yapacağız" diye bir geveleme yaptı.. Onu geçin..

Benim Nihat Özdemir'e bir sorum var..

Fenerbahçe formasına 5 yıldız koyarsa, Fenerbahçe A.Ş. hisse senetleri o coşku ile nasıl bir patlama yapar, yukarıdaki tabloya bakıp tahmin edebilirsiniz..

İkincisi.. UEFA ve TFF tarafından açıklanan Finansal Fair Play ve Transfer Limitlerine göre, Fenerbahçe, sizin açıklanan listeniz meydanda en kötü durumdaki kulüptü. Buna rağmen bu sezon tam 26 futbolcu transfer etti. Bunların içinde, Kasımpaşa'dan bedava alınan Thiam ve 16 milyon euro'luk değerine rağmen nerdeyse bedava transfer edilen Mesut Özil var. Bu transferlerin anında borsaya bildirilmesi zorunlu.. Zira Fener A.Ş. hisse senetlerini doğrudan etkiliyorlar. Bu transferlerin yasal olup olmadığını araştırmak ve lisans verip vermemek de sizin ve kurullarınızın (Yani gene sizin) yetkinizde..

Şimdi Sayın Özdemir,

Sosyal medyada dolaşan söylentilere itibar etmiyor ve doğrudan soruyorum.

Size ve ülkemize muhteşem yapılar kazandıran (En son tamamen Türk eli ile yapılmış ve şu sıralarda bitmek üzere olan o efsane, o dünya çapında mimari ve inşaat harikası Yusufeli Barajı'nı ben yazdım da ülke duydu) Limak başta, şirketlerinizin ve siz başta Özdemir ailesinin elinde toplam kaç Fenerbahçe A.Ş. hissesi var, kamuya açıklar mısınız?.

Ben de aileden sayılırım. (M. Ali Ağabey (Kışlalı) dünürünüzdü.) Bu yüzden ilk açıklamayı ben yapıyorum. Bende hiç Fener A.Ş. hissesi yok...”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde