Nihan Urel'in öngörüsü: Ekim ayında sınırlarımızda patlamalar, sarsıntılar ve doğal afetler olabilir

Nihan Urel'in öngörüsü: Ekim ayında sınırlarımızda patlamalar, sarsıntılar ve doğal afetler olabilir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın haritasını 5 ay önce yorumlayan ve 15 Ağustos civarı doğalgaz bulunacağını öngören reklamcı, astroloji uzmanı Nihan Urel, şimdi de Türkiye’nin astroloji haritasını yorumladı.

Nihan Urel'in öngörüsü: Ekim ayında sınırlarımızda patlamalar, sarsıntılar ve doğal afetler olabilir
16px
24px
02.09.2020 17:24
ABONE OLgoogle

Eylül 2020 sonrası ve 2021 yıllarını genel olarak inceleyen Nihan Urel, Ekim 2020 ve Ekim 2021’ de  finansal, askeri, sosyal olarak zorlanacağımızı ve sınanacağımızı, Aralık ayında da bu zorlukların özellikle sağlık konusunda da artacağını söyledi.

Ekim 2020’de sınırlarımız, patlamalar, sarsıntılar, doğal afetlerle ve ekonomik sıkışmayla test edileceğimizi, Kasım aylarında uluslararası alanda bizi ileriye taşıyacak bir başarı elde edeceğimizi ve doğru adımların sonucu hayrımıza gelişecek olaylar yaşayacağımızı, Aralık 2020’de özellikle sağlık konusunda zorlanmaların dikkat çektiğini vurguladı.

Urel, Ekim ve Aralık 2020 askeri, finansal, doğal afetler, kontrolümüz dışında gelişen olaylar, ekonomik olumsuzluklar yaşayacağız. 2021’de Aralık 2020’den başlatyan etkilerle Türkiye’nin uluslararası alanda başarı kazanmasıyla yeni gelir kaynakları yaratmak zorunda kalacağını, sadece Karadeniz’de değil farklı yerlerde de yeraltı kaynaklarından gelecek geliri ve gelir yaratma takviminin erkene alınacağını vurguladı.

2020 nin sınlarından itibaren siyasilerin birleştirici dil kullanmaya başlıyacaklarını, bu konuda halkın reaksiyonları sonucu gelişme kaydedileceğini söyleyen Urel, 2020 sonlarından itibaren kabinede değişiklik olacağını öngördü. Nihan Urel, halkın gözdesi bazı siyasilerin de görevden alınacağını öngörüyor. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde