Nihan Urel, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Jeremy Rifkin'i önceden öngördü

Nihan Urel, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Jeremy Rifkin'i önceden öngördü

Taksim terör saldırısını, Düzce ve İzmir depremlerini tarihiyle bilen, tüm öngörüleri tek tek gerçekleşen iş dünyasının astroloji danışmanı Nihan Urel, Kemal Kılıçdaroğlu’na Merkel’in ABD‘li danışmanı Jeremy Rifkin’in başdanışman olarak geleceğini tarihiyle birlikte öngördü.

Nihan Urel, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Jeremy Rifkin'i önceden öngördü
16px
24px
03.12.2022 19:03
ABONE OLgoogle

ABD'li ekonomist Jeremy Rifkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı oldu.

Eski Almanya Başbakanı Angela Merkel ve Çin Devlet Başkanı Xi Jinping'e de danışmanlık yapan Rifkin, 3 Aralık'ta CHP'nin vizyon toplantısına video-konferans ile katılacak.

Nihan Urel kendini bildiğinden beri  astrolojiyle ilgileniyor. Kendine ait bir medya planlama şirketi olan Psikoloji yüksek lisanslı Nihan Urel’i iş dünyası inşaat şirketlerinin reklamcısı olarak tanıyordu.

İnşaat şirketlerinin internete açılan kapısı olan webplanlama’nın kurucusu Nihan Urel’in astrolojiyle ilgili yaptığı videolardaki ve attığı tweetlerdeki öngörülerinin tek tek gerçekleşmesiyle  astroloji danışmanlığı için yoğun talep görüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde