Newyork’un efsane belediye başkanından Türkiye’ye övgü

Newyork’un efsane belediye başkanından Türkiye’ye övgü

Amerika’nın önde gelen iş insanlarından ve GYODER Amerika Temsilcisi Çağrı Kanver ile özel bir yemekte bir araya gelen Newyork’un eski ve efsane Belediye Başkanı Rudolph W. Giuliani, Türkiye’nin gelecek potansiyeli hakkında konuştu.

Newyork’un efsane belediye başkanından Türkiye’ye övgü
16px
24px
16.01.2023 17:59
ABONE OLgoogle

Amerika ile Türkiye’nin iki dost ulus olduğunu vurgulayan Giuliani, “Halkların dostluğundan kaynaklı bu güçlü enerji siyasette bazen durulsa da gerçek şu ki özünde iki ülke de birbirinin hep yanında oldu. Birbirimize hayranız ve gelecekte birlikte çalışacağız.” dedi. Türkiye ziyaretlerini bu anlamda çok değerli bulduğunu da ifade eden Giuliani, seçimler hakkında ise yorum yapmaktan kaçındı. 
 
GYODER Amerika Temsilcisi Kanver: 

Amerika’nın önde gelen iş insanlarından, Ünlü Türk Gayrimenkul Yatırımcısı ve GYODER Amerika Temsilcisi Çağrı Kanver, efsane Belediye Başkanı Rudolph W. Giuliani’nin Türk dostu olduğuna vurgu yaparak, bu amaçla yakın zamanda yine birlikte Türkiye’ye geleceklerini kaydetti. Kanver, ayrıca Amerika’da oluşan iş fırsatlarına dikkat çekerek, “Türklerin Amerika’da etkinliğini artırması ülkemiz açısından da önemli. Türkiye’nin bu anlamda artan ilgisi memnuniyet verici.” dedi .

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde