New York’ta Godiva’yı ziyaret eden Efkan Âlâ: Yıldız Holding çok iyi iş yapmış

New York’ta Godiva’yı ziyaret eden Efkan Âlâ: Yıldız Holding çok iyi iş yapmış

New York’ta bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Âlâ ve beraberindeki heyet, Godiva CEO’su Nurtaç Afridi’nin daveti üzerine, şirketin buradaki genel merkezini de ziyaret etti.

New York’ta Godiva’yı ziyaret eden Efkan Âlâ: Yıldız Holding çok iyi iş yapmış
16px
24px
08.03.2022 10:43
ABONE OLgoogle

Çeşitli temaslar için ABD’de bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Efkan Âlâ liderliğindeki AK Parti heyeti, New York’ta Godiva Genel Merkezini de ziyaret etti.

Godiva CEO’su Nurtaç Afridi’nin daveti üzerine gerçekleşen ziyarete, Âlâ’nın yanısıra, İstanbul Milletvekili ve AK Parti Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı  Zafer Sırakaya, AK Parti Seçim İşleri Başkanı Muhammed Fatih Toprak, Elazığ Milletvekili ve AK Parti Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Ömer Serdar ile AK Parti ABD Temsilcisi Halil Mutlu iştirak etti. Ziyarette ayrıca Türk Amerikan Yönlendirme Komitesi (TASC) üyeleri Gökhan Doğan ve Necdet Sağlam da hazır bulundu.

Ziyaretin ev sahipliğini yapan CEO Nurtaç Afridi, Türkiye’nin global olarak yönetilen tek özel şirket markası olarak Godiva’nın, Yıldız Holding bünyesine dahil olmasından bu yana, yapılan yatırımı neredeyse iki kere karşıladığını, şu anda ise herhangi bir kredi kullanmadan Türkiye’den tüm dünyaya ihracat yaptığını ifade etti.

Heyete şirketin özellikle pandemi döneminde gerçekleştirilen dönüşüm faaliyetleri hakkında da bilgi veren Afridi, Godiva’nın bu zorlu döneme rağmen dünya çapında yüzde 15 büyümeyi başardığını da aktardı.

‘YILDIZ HOLDİNG ÇOK İYİ BİR İŞ YAPMIŞ’

Ziyaret sırasında Afridi’ye Türkiye’den getirilen bir Türk kahvesi fincanı hediye eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Efkan Âlâ, elde edilen başarı öyküsü karşısında memnuniyetini ifade ettikten sonra, sözlerini “Godiva alındığında ‘bunun altından kalkılır mı’ diye düşündük. Şimdi bu başarıyı görünce Yıldız Holding çok iyi iş yapmış, diğer Türk şirketlerine de örnek  oluyor, önderlik ediyor” diyerek tamamladı.

Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrasında Âlâ ve beraberindeki heyet, ziyaretten çok iyi bir intiba ile ayrıldıklarını belirttiler.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde