New York Times "doğrulanmış" işaretini kaybetti

New York Times "doğrulanmış" işaretini kaybetti

Elon Musk'ın Twitter'da yaptığı değişiklikler yürürlüğe girince New York Times, hesapların doğruluğunu belirten "doğrulanmış" tikini kaybetti.

New York Times "doğrulanmış" işaretini kaybetti
16px
24px
02.04.2023 12:33
ABONE OLgoogle

Twitter, haber kuruluşunun Elon Musk'ın yeni ödemeli doğrulama planına kaydolmayacağını açıklamasının ardından The New York Times'ın ana profilindeki "doğrulanmış" mavi işaretini kaldırdı .

Twitter'ın “resmi kuruluşlara” uygulamaya başladığı mavi tik yerine altın tikin de olmadığı görüldü. Tamamen "doğrulanmış" olmaktan çıkan New York Times için gazetenin sözcüsü CNN muhabiri Oliver Darcy'e doğrulanmak için ödeme yapmayacaklarını söyledi.

CNN, New York Times'ın sözcüsünün "Kurumsal Twitter hesaplarımızın doğrulanması için aylık ücreti ödemeyi planlamıyoruz" dediğini aktardı.

Twitter, 1 Nisan'dan itibaren "eski" doğrulama işaretlerini kaldırmaya başlayacağını açıklamıştı.

Twitter'ın yeni kuralları uyarınca, kuruluşlar yeni "altın" tik için başvurabilecekler.

The Los Angeles Times gibi diğer yayınlar, Beyaz Saray gibi kamu kurumları ve Lebron James gibi ünlüler yeni ücretli tik hizmeti için ödeme yapmayacaklarını kamuoyuna duyurdular.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde