Nevzat Aydın düğünü için kaç milyon dolar harcadı?

Nevzat Aydın düğünü için kaç milyon dolar harcadı?

Yemeksepeti’nin kurucusu ve eski CEO’su Nevzat Aydın’ın Maldivler’de ada kapattığı düğünü gerçekleşti. Nevzat Aydın, 150 arkadaşını özel uçakla taşıdı.

Nevzat Aydın düğünü için kaç milyon dolar harcadı?
16px
24px
15.03.2022 18:34
ABONE OLgoogle

Nevzat Aydın...2001 yılında Türkiye'nin en büyük online yemek siparişi sitesi olan Yemeksepeti'nin temellerini attı. Kısa sürede büyük başarı yakaladı. Servetine servet kattı.

Şirketi Birleşik Arap Emirlikleri, Katar, Umman, Lübnan, Ürdün, Suudi Arabistan ve Yunanistan olmak üzere pek çok ülkede servise başladı. Ancak Aydın 2001'de kurduğu şirketi 2015'de 589 milyon dolara bir Alman firmasına sattı.

Türkiye internet tarihinin en yüksek satışını yaptı. Ve kazandığı o parayı dudak uçuklatan şekilde harcamaya başladı. Şimdi de yaptığı ikinci evlilikle gündemi salladı.

CEO'luk görevini ani bir kararla bırakan Nevzat Aydın, genç modacı Zeynep Zenel ile ikinci evliliğini yaptı. Nevzat Aydın, bu evliliği için kesenin ağzını açtı.

Nikah, Aydın'ın yalısında kıyıldı. Ünlü iş adamı düğün için ise Maldivler'de bir ada kapattı. Maldivler'de bir otelin bütün odalarını düğüne çağırdığı arkadaşları için ayırdı.

Otelin odalarının bir günlük fiyatının ise 15 bin dolar olduğu vurgulandı. Davetlilerini de özel uçakla Maldivler'e taşıdı.

Hint esintilerinden Burming Man festivalinin renklerine kadar her detay vardı. Organizasyonu ise Betina Machler yaptı.

Nevzat Aydın'ın bu organizasyon için 5 milyon dolar harcadığı vurgulandı. Düğün 3 gün 3 gece için planlandı. Önceki gece Hint konsepti vardı. Hindistan'ın renkleri Maldivler'e taşındı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde