Nefise Karatay’dan sauna davası itirazı

Nefise Karatay’dan sauna davası itirazı

Nefise Karatay ile komşusu iş insanı Tolga Balta, 2021’de oturdukları sitenin ortak kullanım alanına ait masaj salonunda bir tartışma yaşamış, olay yargıya taşınmıştı. İkilinin davası İstanbul 20. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görüldü.

Nefise Karatay’dan sauna davası itirazı
16px
24px
10.05.2023 09:01
ABONE OLgoogle

Mahkemenin ardından Tolga Balta tarafından yapılan açıklamada Nefise Karatay’ın 75 gün hapis cezasına çarptırıldığı, cezanın para cezasına çevrildiği söylendi.

İşlenilen suçun beş yıl içinde tekrarlanması halinde hapis cezasının da yürürlüğe gireceğini ifade eden Balta’nın aksine Nefise Karatay davadan beraat ettiğini, böyle bir ceza almadığını söyledi:

“Bu adam ben masaj yaptırırken aniden odaya girdi. ‘Buradan kalk’ dedi ve bana ağza alınmayacak küfürler etti. Yanımda iki şahidim de var. ‘Niye zamanında gelmediniz’ dediğimde bana yine küfretti. Yardımcıma saldırdı. Ben de bu olay karşısında sessiz kalamazdım. Polis çağırdım, ifade verdim. Sonra bu olay Haber oldu. Haberi benim yaptırdığımı zanneden bu şahıs, karşı dava açtı. Bu davadan ise şubat ayında beraat ettim. Söylendiği gibi 75 gün hapis cezası da yok. Ne benden para alındı ne bildiri geldi.”

Nefise Karatay, “Yalancı tanık ifadesiyle küfrettiğimi söyledi. Kendine itibar kazandırma ve beni karalama derdinde... Kirada oturduğu sitedeki daireden taşınması için 45 kişi imza topladı. Fakat çıkmıyor” dedi.

Patronlardunyasi.com

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde