Nebati'ye kötü haber! Erdoğan açıkladı: İkinci Togg kime verilecek?

Nebati'ye kötü haber! Erdoğan açıkladı: İkinci Togg kime verilecek?

Bakan Nebati, Togg'un ikincisine talip olduğuna işaret ederek, "Sayın Varank'a buradan da çağrım var. Çünkü bu aracın temeline gelirken de aynı talepte bulunmuştum. Bu aracın ikincisini istiyorum diye heyecana kapılan birisi olarak istemiştim." demişti.

Nebati'ye kötü haber! Erdoğan açıkladı: İkinci Togg kime verilecek?
16px
24px
02.11.2022 22:22
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı ve AKP  Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı ATV - A Haber - A News - A Para ortak yayın canlı yayında gündeme dair açıklamalar yapıyor.

Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Burası fabrika. Togg, burada üretilecek. İnsan bunu görünce iftihar ediyor. Bu günlere ulaştık. Fiyat filan şimdiden başladılar sormaya. Biz de aceleci olmayalım diyoruz. Açılışta net cevap verdim. Togg, satışa sunulduğunda rekabetçi olacak. Kendi sınıfındaki araçlarla fiyat anlamında rekabet edecek. Buradaki babayiğitler, ülkenin saygın iş adamları. Oturacağız, onlarla değerlendirmesini yapacağız. Yollara çıkmadan önce fiyat tespitini yapacağız. A'dan Z'ye her şeyini o zaman konuşacağız. Şu an söylemek çok yanlış olur. Teşvik etmek, halkımıza sevdirmek bizim için önemli bir maharet olacak. 7 ayrı üretim olacak. Vatandaşımıza seçenekler sunuyoruz. Hangisini beğenirse onu alacak. Otomobil değil, renklerde de seçenek var. Arkadaşlar derslerine iyi çalıştılar. Bir tane eksik kalmış, Karadeniz. Rize mi olsun Ayder mi olsun.. Yeşil eksik. Hanımefendiye sorduk, eşim kırmızı dedi. İlk araba fakire olacak, kırmızıyı alacağız. İlham Aliyev, 2 araba ben istiyorum dedi. Birilerini şımartmayalım, direksiyonu sonuna kadar kırıyorsun, olduğu yerde dönüyor, ama farkında değilsin. O denli huzurlu, o denli rahat. 4,8 saniyede 0'dan 100 KM'ye ulaşıyor.

BAKAN NEBATİ ÇOK İSTEMİŞTİ

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Togg'un seri üretiminin yapılacağı Gemlik Kampüsü'nün açılış töreni öncesinde basın mensuplarına açıklamalarda bulunmuştu.

Duyduğu heyecanı dile getiren Bakan Nebati, şunları kaydetmişti:

"Şimdi bu aracın da keyfini süreceğiz. Sayın Varank'a buradan da çağrım var. Çünkü bu aracın temeline gelirken de aynı talepte bulunmuştum. Bundan önceki konuşmalarda da ben milletvekili, genel başkan yardımcısıyken de 'bu aracın ikincisini istiyorum' diye heyecana kapılan birisi olarak istemiştim."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde