Nazmi Arıkan cinayeti şüphelisi Ufuk Akçekaya tutuklandı

Nazmi Arıkan cinayeti şüphelisi Ufuk Akçekaya tutuklandı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförünün öldürülmesiyle ilgili Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, 'planlayarak kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı.

Nazmi Arıkan cinayeti şüphelisi Ufuk Akçekaya tutuklandı
16px
24px
18.07.2022 04:34
ABONE OLgoogle

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesi Karainebeyli köyündeki çiftlik evinde öldürülen Fen Bilimleri Eğitim Kurumları kurucusu Nazmi Arıkan ile şoförü Şerif Eker'in cinayet zanlısı olan Tokatspor Kulübü Başkanı Ufuk Akçekaya, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Akçekaya, Çanakkale E Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Öte yandan 2 gün önce çiftliğe götürülüp, yer göstermesi yaptırılan Akçekaya, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

Jandarma ekiplerinin yaptığı İncelemelerde gece karanlığında ayçiçeği tarlasının içerisinden geçerek çiftliğe gittiği değerlendirilen Akçekaya'ya ait olduğu sanılan ayak izleri bulundu.

Bu bölgede yoğunlaştırılan aramalarda suç aleti olduğu değerlendirilen bir bıçak, jandarma ekiplerince bulunarak incelemeye alındı.

Ne olmuştu?

Fen Bilimleri Eğitim Kurumları Kurucusu evli ve 2 çocuk babası Nazmi Arıkan, beraberinde şoförü Şerif Eker ile bayram tatili için Gelibolu'nun Karainebeyli köyünde küçük ve büyükbaş hayvan yetiştiriciliği yapılan çiftliğine gelmişti.

Çiftlik çalışanları dün, öğle saatlerine kadar Arıkan ve Eker'i göremeyince durumdan şüphelendi.

Telefonla da ulaşılamayınca kontrol için çiftlik evine giren çalışanlar, Arıkan ile şoförü Eker'i yerde yatarken buldu

. İhbar üzerine çiftliğe savcı, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Arıkan ve Eker'in çok sayıda bıçak darbesiyle öldürüldüğü belirlendi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde