Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı'nın düğün tarihi belli oldu!

Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı'nın düğün tarihi belli oldu!

Büyük merakla beklenen Nazlı Kayı-Hacı Sabancı düğününün detayları belli oldu!

Nazlı Kayı ile Hacı Sabancı'nın düğün tarihi belli oldu!
16px
24px
09.04.2021 07:50
ABONE OLgoogle

Pandemi nedeniyle bir aksilik olmazsa çift, 26 Ağustos’ta nikâh masasına oturacak.

Geçen aralık ayında nişanlanarak evliliğe ilk adımı atan cemiyetin ünlü çifti Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı’nın düğün tarihini ilk benden duyun!

Cemiyetin büyük merakla beklediği düğünle ilgili detaylara ulaştım. Herkesin birbirine çok yakıştırdığı çift, pandemi nedeniyle bir aksilik çıkmazsa 26 Ağustos’ta nikâh masasına oturacak.

Düğün hazırlıkları büyük gizlilik içinde yürütülüyor.

Çok fazla detay belli değil, ancak düğünün nerede olacağı konusundaki merakları da gidereyim. Covid vakalarının yeniden yükselmesi nedeniyle büyük bir düğün yapmak istemeyen çift Arzu-Ömer Sabancı’nın Kanlıca’daki muhteşem yalısında birbirlerine “evet” diyecek!

3 yıldır birlikte olan çift, 18 Aralık’ta Bursa’da Nazlı Kayı’nın ailesinin evinde nişanlanmıştı.

Türk örf ve adetlerine göre kız evinde nişan yapan çift, erkek evinde de evlenecek. Tarih son dakika değişse bile, ağustos sonuna kadar evlenmek isteyen Hacı Sabancı ve Nazlı Kayı, sonrasında balayı tatiline gitmeyi planlıyor. Ben de şimdiden bu güzel çifte mutluluklar diliyorum...

Mehmet Üstündağ/Kelebek

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde