Naomi Campbell bebeğiyle Bodrum'a geldi

Naomi Campbell bebeğiyle Bodrum'a geldi

90'lı yılların en ünlü modellerinden biri olan Naomi Campbell tatil için bu yıl da Bodrum’u tercih etti. Kızı ve yakın arkadaşlarıyla lüks bir villada tatil yapan Campbell, tekne keyfi yaparken objektiflere yansıdı.

Naomi Campbell bebeğiyle Bodrum'a geldi
16px
24px
29.06.2022 10:34
ABONE OLgoogle

Dünyaca ünlü top model ve oyuncu Naomi Campbell tatil sezonunu Bodrum’da açtı.

KIZI VE YAKIN ARKADAŞLARIYLA GELDİ

Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; daha önceki yıllarda da Bodrum’a sık sık gelen Campbell’e bu gelişinde iki yaşındaki kızı ve yakın arkadaşları da eşlik etti.

LÜKS BİR VİLLA KİRALADI

52 yaşındaki ünlü model, arkadaşlarıyla birlikte Bodrum’da lüks bir villa kiralayarak tatil yapıyor.

Geçtiğimiz gün Cennet Koyu'nda tekne gezisi yaparken objektiflere yansıyan Campbell’in, arkadaşlarıyla keyifli halleri dikkat çekti.

Campbell'ın taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya getirdiği ve ismini paylaşmadığı kızı da tatilde fotoğraflandı.

90'lı yılların fırtına gibi esen ünlü modeli Campbell geçtiğimiz mart ayında, kızıyla Vogue İngiltere dergisi için ilk kez objektif karşısına geçerek poz vermişti.

"EVLAT EDİNMEDİM"

Daha sonra Campbell’in kızını taşıyıcı anne yöntemiyle dünyaya getirdiği öğrenilmiş ancak babasının kim olduğu açığa kavuşmamıştı.

Kızıyla ilgili ayrıntıları gizli tutan model, “Evlat edinmedim. O benim kızım" demişti.

"YAPTIĞIM EN İYİ ŞEY"

Campbell, verdiği röportajda, kızının çok sakin bir bebek olduğunu söyleyerek, "Hayal edebileceğim en büyük lütuf. Şimdiye kadar yaptığım en iyi şey. Bir gün anne olacağımı her zaman biliyordum" diye konuşmuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde