NASA'dan "Ulusal Köpek Günü" paylaşımı

NASA'dan "Ulusal Köpek Günü" paylaşımı

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), bu yıl 17. kez kutlanan "Ulusal Köpek Günü"ne özel Twitter hesabından bir paylaşım yaptı.

NASA'dan "Ulusal Köpek Günü" paylaşımı
16px
24px
23.03.2023 21:03
ABONE OLgoogle

2006 yılından beri 23 Mart tarihinde kutlanan “Ulusal Köpek Günü” 17. Kez kutlandı

Söz konusu günde sokakta ve barınaklarda kalan köpeklerin yaşam şartlarına dikkat çekilmesi amaçlanıyor. Ulusal Köpek günü, 2006 yılında Evcil Hayvan Yaşam Tarzı Uzmanı ve Yazar Colleen Paige tarafından kuruldu. 2004’te ulusal düzeye taşınan bu gün, 2013’te New York Eyalet Yasama Meclisi tarafından resmen kabul edildi.

Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA) da, bir astronot ve yanında bulunan köpeklerin fotoğrafını paylaşarak “Ulusal Köpek Günü”nü kutladı. NASA paylaşımında, “Uzaydaki tüm köpek yıldızlarını selamlıyoruz. En iyi arkadaşınız yanınızdayken onları keşfetmek daha eğlenceli” ifadelerini kullandı.

Canis Major, ya da Büyük Köpek Takımyıldızı, 88 takımyıldızdan biridir. Ayrıca, Batlamyus'un 48 takımyıldızından oluşan listesinde de geçer.

patronlardunyasi.com

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde