Mustafa Taviloğlu'nu duygulandıran ödül: Söz veriyorum yine karşınıza geleceğim

Mustafa Taviloğlu'nu duygulandıran ödül: Söz veriyorum yine karşınıza geleceğim

‘Perakende Güneşi 20. Yıl Özel Ödülü’nün sahibi Mudo’nun Kurucusu ve Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu oldu.

Mustafa Taviloğlu'nu duygulandıran ödül: Söz veriyorum yine karşınıza geleceğim
16px
24px
07.06.2021 10:19
ABONE OLgoogle

Perakende Günleri’nin bu sene 20. yılı olması nedeniyle ‘Perakende Güneşi Ödülleri’ kapsamında verilen ‘20. Yıl Özel Ödülü’ sahibini buldu. 

15 sektör derneği temsilcisinden oluşan jüri 20. Yıl Özel Ödülü için çalışmaları ile sektöre örnek olmuş lider olarak Mudo Kurucusu ve Onursal Başkanı Mustafa Taviloğlu’nu seçti. 

Taviloğlu konuşmasında, "Beni yolcu etmek istiyorlar gibi geliyorlar. Ama ben söz veriyorum bir kere daha geleceğim, bir kere daha karşınıza çıkacağım. Bu ödülü bir kere de Vitali Hakko'dan sonra ödül almıştım. Benim her konuda esinlenme kaynağımdır." dedi.

İşte Taviloğlu'nun unutulmaz konuşması....

Perakende sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen ‘Perakende Güneşi Ödülleri’nin jürisi de sektörün en özel isimlerinden oluşuyor.

Jüride; ASD Genel Sekreteri Aslıhan Arıkan, Vestel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Duygu Badem Uylukçuoğlu, TMD Temsilcisi, Make-A-Wish Türkiye CEO’su Füsun Kuran, MTD Yönetim Kurulu Üyesi Gül Ağış, GPD Temsilcisi, Özay Hukuk Bürosu Kurucusu Merter Özay, KMD Temsilcisi, D&R Genel Müdürü Dr. Mustafa Altındağ, AYD Temsilcisi, Ece Türkiye Genel Müdür ve CFO’su Nuri Şapkacı, ETÜDER Temsilcisi, g2mEKSPER Dağıtım Paz. Ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Oğuzhan Güngördü, BMD Temsilcisi, Fiba Perakende Grubu Grup Başkanı Oya Sener, TPF Başkanı Ömer Düzgün, ETİD Genel Sekreteri Ömer Gürkan, İDA Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Özge Uzun, MOSDER Temsilcisi, Vettore Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Karaoğlan, MOBİSAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur İlhami Özden, Akinon Kurucu Ortak ve CEO’su Tolga Tatari, TÜRES Temsilcisi, Merhaba Gıda Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Sekizkardeş, TURYİD Genel Koordinatörü Vedat Dilber yer alıyor

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde